新用戶註冊
搜索
熱搜: hifi av 音樂
樓主: peter2000325

[CD播放機] 80K以下既SACD/cd PLAYER的選擇

火.. [複製鏈接]
Racewong兄,
請問您部是否CDSA SE 黑牌

- 發送自我的 iPhone 大板凳應用
deserts 發表於 2011-7-14 17:13

我見你o係R33有出POST[精求], 我都想問O下你點解對依部CDP有興趣?
回復

XDS1好似全部都係黑牌喎!
racewong 發表於 2011-7-14 17:10

XDS1 係咪用二嫂 VOSP 轉盤
回復

我見你o係R33有出POST[精求], 我都想問O下你點解對依部CDP有興趣?
racewong 發表於 2011-7-14 17:22

想試試一些用自家開發的數位如emm,dcs,chord,等。但budget有限要50k左右
回復

XDS1 係咪用二嫂 VOSP 轉盤
藤原拓海 發表於 2011-7-14 17:22

no. 用二嫂既VRDS盤!
回復

想試試一些用自家開發的數位如emm,dcs,chord,等。但budget有限要50k左右 ...
deserts 發表於 2011-7-14 17:33

hehe, 我都係, 我諗左好耐, 二手below 50K既SACDP, 除左ESO X-01 LTD + OCX (41K + 8K)外, 一體過既真係只有CDSA可以選擇!
回復

CDSA SE出咗隻 X 版,外表一樣但內涵有改動,upgrade好似加5k美金可以
回復

no. 用二嫂既VRDS盤!
racewong 發表於 2011-7-14 17:42

唔係播
回復

CDSA SE出咗隻 X 版,外表一樣但內涵有改動,upgrade好似加5k美金可以
deserts 發表於 2011-7-14 17:51

5K美金? 咩成三萬幾港紙?
回復

唔係播
藤原拓海 發表於 2011-7-14 17:58

http://www.hi-av.net/modules/newbb/viewtopic.php?topic_id=326
回復

5K美金? 咩成三萬幾港紙?
racewong 發表於 2011-7-14 17:58

台灣書資料

其實CDSA是用甚麼轉盤呢?
回復

r##有部k01
回復

racewong 發表於 2011-7-14 18:00

我都 search 倒呢個 post
我諗佢攪錯咗
佢度都有 post 張相, 明明係 vosp
回復

我諗佢攪錯咗
...
藤原拓海 發表於 2011-7-14 18:05

內文冇話係 vrds,
只係得標題有
回復

r##有部k01
nan7yo 發表於 2011-7-14 18:04

咪 mr1010
呢度都有
回復

台灣書資料

其實CDSA是用甚麼轉盤呢?
deserts 發表於 2011-7-14 18:02

有兩期~ 第一期係用PHILIP膠盤, 第二期就用T+A盤.

分別在於T+A係用全鋁盤, 兩邊有兩條鐵. 附圖~~
回復

我諗佢攪錯咗
...
藤原拓海 發表於 2011-7-14 18:05

我都唔知呀! 我記得KACHOW之前都o係HIENDY POST過有關EMMLAB XDS1既REVIEW. 不過我未搵到..
回復

內文冇話係 vrds,
只係得標題有
藤原拓海 發表於 2011-7-14 18:08

&imgrefurl=http://my-hiend.com/vbb/showthread.php%3Ft%3D1776&usg=__nnZMFw2vdxBaHG0nacAF79bKStA=&h=293&w=799&sz=50&hl=zh-TW&start=5&zoom=1&um=1&itbs=1&tbnid=f30tj0VuWp1MAM:&tbnh=52&tbnw=143&prev=/images%3Fq%3Demm%2Blabs%2BXDS1%26um%3D1%26hl%3Dzh-TW%26biw%3D1024%26bih%3D581%26tbm%3Disch&ei=08AeTpWwDcnvmAXwis3CAw
回復

咪 mr1010
呢度都有
藤原拓海 發表於 2011-7-14 18:08

係喎... 無留意到添
回復

我都唔知呀! 我記得KACHOW之前都o係HIENDY POST過有關EMMLAB XDS1既REVIEW. 不過我未搵到.. ...
racewong 發表於 2011-7-14 18:11

係咪
http://www.hiendy.com/forum/viewthread.php?tid=4920
回復

我都冇話放棄 CD;冇 CD 機聽吾到 RubberBand,謝安琪,Eason ..........
mr1010 發表於 2011-7-14 15:52

rubberband 出咗黑膠嘞
回復