新用戶註冊
搜索
熱搜: hifi av 音樂
查看: 13641|回復: 59

[影音組合] 澳門朋友既低班組合(part.2 P3 有古怪喇叭相)

為左等百事醫生可以早D 知道我既病況...咁我就一次過比佢睇清楚我既裸體.. .唔係..係全體先岩. ...之於病症就睇完先講啦...
呢部係心臟...Y記2067..

第一隻十仔....完全冇買錯 .......個牌子 ....不過呢隻都OK 既...細細隻...都搞到你間屋

呢隻中置...唔駛講啦...同百事佬一樣...窮人必備 ....

呢隻都係一樣....之於上面哥隻...之前用黎係後中置架...而家就....唔知有咩用 ..

都係傑士....呢隻係RS 42...同前面哥D唔多岩....細左兩吋...冇錢買..

左上角個黑影 ......唔係相機問題...佢係我新入既後中置...RB-42 II

新加既...用黎補償SVS 做唔到既野....係咩??? 咪就係打心口LOR.......不過佢都係今到我頭痛既野...都係想要睇醫生既野......兩隻真係好難玩...

比個PAT PAT 比你地睇下...
好啦...講左咁多...聲既野...比你地睇下D 畫啦..
Z4000....窮人投投.....有錢一定買X3..

支幕唔記得影相....係GV 既80吋拉線幕...好似百事兄都係用緊佢...

之前係用問P記既...不過真係好慢....就引唔住換左呢部啦....OPPO 93....中意佢可以玩埋ISO

好啦..畫既又講完LU....仲有咩講呢??
有啦...用得2067...冇理由唔玩上前置架...不過..我又想要後中置WO...咁點好呢.....
唯有又食樹皮LOR....加左一部後級...
就係佢啦一部力大冇窮既後級.......一聲道一隻牛...一定夠力..

玩左幾個月....個死有錢佬....話窮賣野...賣Q晒..冇交嗌WO...咁我見佢成日話嗌交...咁我咪收留佢LOR ....不過..我就..

都唔知有冇搞0錯....幾皮一部級得一隻牛牛 ....我部垃圾都有5隻啦....
不過又唔知點解WO...得一隻牛牛...D 聲又聽多好多WO...特別係後面D 聲....多左好多....好似有好多都係冇中生有咁....
好啦..我知你地悶架啦...咁比多張大合照你地睇下啦....睇完就冇架啦...

多謝收睇..

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?新用戶註冊

評分

查看全部評分

師兄你rs-42個後置喇叭架好正, 邊到買ga??
回復

你哩個病都好嚴重
快D搵醫生睇下啦
回復

冇得頂.....
回復

睇病前需要幫你探肛先!

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?新用戶註冊

回復

你肯黎比你探邊都得啦
回復

你哩個病都好嚴重
快D搵醫生睇下啦
timmywan 發表於 2011-8-3 22:47

個醫生好忙,有好多本地症要睇。我又未到末期,佢唔會理我住架啦
回復

個醫生好忙,有好多本地症要睇。我又未到末期,佢唔會理我住架啦 ...
benson26 發表於 2011-8-4 00:09

病向"錢"中醫 你排街症係耐D
回復

回復 1# benson26

Benson兄,你套架生同我有7成以上相似喎,果然係有taste...
到診前問清楚,到底你覺得有咩o野唔妥呀...
回復

為左等百事醫生可以早D 知道我既病況...咁我就一次過比佢睇清楚我既裸體.. .唔係..係全體先岩.{:5 ...
benson26 發表於 2011-8-3 22:15

師兄,

你隻MK250病左? 要食藥訓低?
回復

回復  benson26

Benson兄,你套架生同我有7成以上相似喎,果然係有taste...
到診前問清楚,到底 ...
pepsiman 發表於 2011-8-4 01:08

我都係執執下套機先發覺同你咁相似...不過呢SET 組合係低玩既...
回復

病向"錢"中醫 你排街症係耐D
timmywan 發表於 2011-8-4 01:05

冇法啦....80後後生仔邊有咁多錢AR.....我又唔係何生個仔..
回復

回復  benson26

到診前問清楚,到底 ...
pepsiman 發表於 2011-8-4 01:08

有好多架...

1) 兩隻超低...SET 極都好似怪怪地咁...一係震到PK..一係就咩都冇...同埋..超低係唔係用之前要煲一煲架???
2) Z4000 D 色點搞都好似怪怪地咁...我已經用SPYDER 去SET 架啦.SET 完出黎好紅...可能係我個SPYDER 到期..
3) 有條MK FANS 上過我到...佢同我講MX250 應該打心口會再勁好多...唔會好似我而家咁...唔多打心口....(之前我只係得一隻SVS 哥陣....打口心D 聲係唔見晒架..)
4) 我未上過人地屋企到聽...而家靠一對木耳.....可能有好多暗病我自己都唔知..
回復

師兄,

你隻MK250病左? 要食藥訓低?
ryanenen 發表於 2011-8-4 09:21

因為要就個幕....個MK 太高啦..我又得一個位去放佢...咪唯有推低佢LOR....
回復

有無試過SVS放現MK位置
另MK 打直backfire放現SVS則牆位置(離牆約8吋)
應該會有改善...

評分

查看全部評分

回復

MK底部貼住地下,打心口會緊d...最好密封4邊

http://www.hiendy.com/forum/viewthread.php?tid=14185&extra=&page=3
回復

有無試過SVS放現MK位置
另MK 打直backfire放現SVS則牆位置(離牆約8吋)
應該會有改善... ...
qq1122yq 發表於 2011-8-4 10:08

如果放而家SVS 哥個位...都唔可以打直AR...因為會檔住左隻前置...我都諗緊法子
如果訓低打牆又得唔得呢??
回復

MK底部貼住地下,打心口會緊d...最好密封4邊
qq1122yq 發表於 2011-8-4 10:17

我有諗過你個做法...
不過...要震你唔係有隻SVS 咩??點解仲要隻MK 震呢??
我而家訓低佢..下面加左幾粒木釘LOR....
回復

如果放而家SVS 哥個位...都唔可以打直AR...因為會檔住左隻前置...我都諗緊法子
如果訓低打牆又 ...
benson26 發表於 2011-8-4 10:26

唔建議MK底部露出...我覺得起碼會少15~20%打心口Feel  
回復

我有諗過你個做法...
不過...要震你唔係有隻SVS 咩??點解仲要隻MK 震呢??
我而家訓低佢..下面加左幾 ...
benson26 發表於 2011-8-4 10:31

我隻郵筒放個位地台唔平,所以個底放左地毡+雲石
回復