新用戶註冊
搜索
熱搜: hifi av 音樂
樓主: Simcity

[黑膠系統] 黑膠 Phono amp 同好會

屎嘞,呢樹個個師兄拿埋都講緊五位數嘅風佬,小弟得部撲直嘅風佬box S。就算計埋full option Concentra果張風佬card都唔夠照啵
回復

ckwan2014 發表於 2015-8-14 02:32
屎嘞,呢樹個個師兄拿埋都講緊五位數嘅風佬,小弟得部撲直嘅風佬box S。就算計埋full option Conc ...

我同你差不多,用緊 EAR834P. 呢度嘅師兄支針都隨時5位數。
回復

ckwan2014 發表於 2015-8-14 02:32
屎嘞,呢樹個個師兄拿埋都講緊五位數嘅風佬,小弟得部撲直嘅風佬box S。就算計埋full option Conc ...

建議你睇呢個。 在 hiendy 有名的膠膠高手。 如中毒唔好怪我。

玩盤高手兼藏有大量毒軟件(LP)

黑膠同好會
http://www.hiendy.com/hififorum/ ... hread&tid=11767
(出處: Hiendy.com 影音俱樂部)
回復

eds60 發表於 2015-8-14 03:10
建議你睇呢個。 在 hiendy 有名的膠膠高手。 如中毒唔好怪我。

毒死人咩⋯⋯
回復

已經好多人中毒。他外號大毒梟。
回復

eds60 發表於 2015-8-14 04:53
已經好多人中毒。他外號大毒梟。

又係佢
回復

101前輩, sorry , forgot to mention you too.
回復

eds60 發表於 2015-8-15 13:36
101前輩, sorry  , forgot to mention you too.

禾刀係屎係佢手上詐

評分

查看全部評分

回復

pp101 發表於 2015-8-15 13:38
禾刀係屎係佢手上詐

101前輩你係被毒害的人。 不過現在前輩已經係大C。
回復

eds60 發表於 2015-8-16 04:48
101前輩你係被毒害的人。 不過現在前輩已經係大C。

大屎就有禾份,資質差唔識調教 重要成日比人笑唔識玩又學人玩。
回復

pp101 發表於 2015-8-16 09:31
大屎就有禾份,資質差唔識調教 重要成日比人笑唔識玩又學人玩。  ...

大C有奶!

評分

查看全部評分

回復

大C有奶 但大屎矛奶 C兄你好!
回復

有奶大C和毒王被稱為青衣最靚聲那兩位。
回復

家訪隨筆: PP101的音響之路
http://www.hiendy.com/hififorum/ ... hread&tid=68704

回復

eds60 發表於 2015-8-17 09:50
家訪隨筆: PP101的音響之路
http://www.hiendy.com/hififorum/forum.php?mod=viewthread&tid=68704
(出處 ...

一嘢就上Woodpecker,仲要升級埋Blackbird添……一早話佢係大C嘎啦~!
回復

ckwan2014 發表於 2015-8-17 11:13
一嘢就上Woodpecker,仲要升級埋Blackbird添……一早話佢係大C嘎啦~!   ...

The writer of the review, Kelvin11 from Blackbird to Firebird.
回復

一嘢就上Woodpecker,仲要升級埋Blackbird添……一早話佢係大C嘎啦~!   ...

Everyone in hiendy call kelvin11兄 "才子".  The following are "must see" articles.

黑膠路上, 三年開三箱
http://www.hiendy.com/hififorum/ ... hread&tid=81817

音樂 ● 音響 ● 生活
http://www.hiendy.com/hififorum/ ... hread&tid=71234

家訪隨筆: 青衣毒氣室的PP1000
http://www.hiendy.com/hififorum/ ... hread&tid=70423

回復

大C has 2 phono amps, 2 arms and 2 cartridges, see his signature.
回復

eds60 發表於 2015-8-17 11:30
大C has 2 phono amps, 2 arms and 2 cartridges, see his signature.

Yup, I noticed that, and had read the "three box opening" post.
回復

7500martin 發表於 2011-8-27 23:30
我的最愛Soulution 750 Phono

回復