新用戶註冊
搜索
熱搜: hifi av 音樂
查看: 11260|回復: 32

[影音組合] 新手組合

4.7.2010

TV: Panasonic 42G10H Plasma (QED Signature hdmi from av amp, 314agII power cord)
AV Amp: Pioneer LX81
Power Amp: Emotiva XPA-5

5.1 Speakers System
Front Speakers: B & W  CM7 (Black)
Center Speaker: B & W CMC (Black)
Rear Speakers: B & W  CM1 (Black)
Subwoofer: M&K KF12 (WW Oasis 6)

Bluray Player: OPPO 93 (QED Signature hdmi)

Media Player: M3 (WW SS5.2 hdmi)

CD Player: Marantz 6000OSE

DAC: MOCHA DA 3

Game Consoles: XBOX 360 slim (QED Signature hdmi)
                       PS3 Slim (WW SS5.2 hdmi)
                       Wii

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?新用戶註冊

評分

查看全部評分

唔係得一舊嘢嘛!!
回復

唔係得一舊嘢嘛!!
回復

做咩咁少相  
回復

唔係得一舊嘢嘛!!
pinkhung 發表於 2010-7-4 19:06

做咩咁少相
kleehkg 發表於 2010-7-4 19:13

唔好咁心急
回復

唔好咁心急
micma 發表於 2010-7-4 19:39

micma兄,其實有無諗過正正式式入番部好o的o既bdp呀?
我唔係話ps3唔好,只不過既然o係器材方面投資唔少,
但音源源頭落o係ps3同m3身上,會唔會拖垮咗成套器材表現呢?
不妨諗諗佢,當然係西裝衭pioneer BDP-09FD啦....
回復

micma兄,其實有無諗過正正式式入番部好o的o既bdp呀?
我唔係話ps3唔好,只不過既然o係器材方面投資唔少,
...
pepsiman 發表於 2010-7-6 01:04

pepsi 兄...都有諗過ga...不過最近睇files 多過睇discs...所以唔急啦

09<-----真係買唔起啦
回復

咁都叫新手? 咁我叫我啲做咩好呀?
回復

pepsi 兄...都有諗過ga...不過最近睇files 多過睇discs...所以唔急啦

09 ...
micma 發表於 2010-7-6 10:28

其實依家平平地執部二手05都唔錯吖,2k尾有交易,
唔好誤會我想你幫襯我喎,我部唔賣o架...
回復

我覺得如果玩FILE 就算, 咁不如換對腳架先LA..差好遠架, 就算唔買廠腳, 都要買對好少少的,
回復

其實依家平平地執部二手05都唔錯吖,2k尾有交易,
唔好誤會我想你幫襯我喎,我部唔賣o架... ...
pepsiman 發表於 2010-7-6 23:37

05就唔諗 ...52就有諗過
回復

我覺得如果玩FILE 就算, 咁不如換對腳架先LA..差好遠架, 就算唔買廠腳, 都要買對好少少的, ...
cyberken 發表於 2010-7-6 23:48

呢樣真係要諗諗佢
回復

呢樣真係要諗諗佢
micma 發表於 2010-7-7 00:01

見你都有買解碼器, 即係會聽下歌LA. 一對合適的腳仔好重要架.
回復

我覺得如果玩FILE 就算, 咁不如換對腳架先LA..差好遠架, 就算唔買廠腳, 都要買對好少少的, ...
cyberken 發表於 2010-7-6 23:48

佢對腳又真係衰咗o的....
回復

05就唔諗 ...52就有諗過
micma 發表於 2010-7-7 00:00

接左粉紅部52
回復

佢對腳又真係衰咗o的....
pepsiman 發表於 2010-7-7 00:06

震過貓王..
回復

震過貓王..
cyberken 發表於 2010-7-7 00:12

真係好震
回復

接左粉紅部52
sk555 發表於 2010-7-7 00:07

有冇特惠價呀
回復

有冇特惠價呀
micma 發表於 2010-7-7 00:37

ASK HIM LA...I THINK U CAN GET SPECIAL LA
回復

ASK HIM LA...I THINK U CAN GET SPECIAL LA
sk555 發表於 2010-7-7 00:38

等我積極咁consider 下先...唔知有幾special 呢 ...我怕問左唔買....佢ban我 a/c

我要留$買左部XPA-5先 ....
回復