新用戶註冊
搜索
熱搜: hifi av 音樂
樓主: 7500martin

[電源線] Wireworld Platinum Electra - 一條實實在在的電源線

唔知  ww platinum RCA 俾高文 前級 ->後級得唔得?
回復

soalex 發表於 2011-12-9 09:37
深水埗見倒有現貨,$32000有七五折啝

platinum 的話,咪要成60K帳面價
回復

本來以為WIREWORLD夾ESO不會有正面效果

但今日聽完DEMO,原來條WW PLATINUM PC都可以幫ESO補救番唔少樂感,兼夾提昇素質
回復

條Platinum終於煲開了,出來有WW的招牌音色

加上有浸貴氣,聲音真的好
回復

rogers910 發表於 2011-12-16 22:41
條Platinum終於煲開了,出來有WW的招牌音色

加上有浸貴氣,聲音真的好

要不要成200 HR?
回復

johnmo 發表於 2011-12-16 22:49
要不要成200 HR?

好似唔止200 HR

應該300 HR,我上12-7出帖都好似過100 HR

之後我都沒關機,直到剛剛才煲開

回復

johnmo 發表於 2011-12-15 23:30
本來以為WIREWORLD夾ESO不會有正面效果

但今日聽完DEMO,原來條WW PLATINUM PC都可以幫ESO補救番唔少樂感, ...

始終 Eso 都係要夾 Acrolink /  Esoteric 先係絕配
回復

rogers910 ching,

do you mind providing some comments on 'kharma enigma signature' performance as compared to WW Platinum?

Thanks

---------------------------------------------------------
對,Amazon我很早期已玩緊

Platinum就大約半年前到才玩

再早一段時間,我是用kharma enigma signature的
回復

rogers910 發表於 2011-12-16 23:37
好似唔止200 HR

應該300 HR,我上12-7出帖都好似過100 HR

我有排煲了.......煲得兩三日........
回復

各位ching,請問gold 同 platinum pc係音色及音質上有乜分別?thx...
回復

All Ching, anyone knows the price on WW Gold Electra PC, hong and water, please PM thanks.
回復

rogers910 發表於 2011-12-5 23:52

ching,我想入翻條electra5(啡色)比cdp 或者拖板用,見到你有想問下對呢條線有咩評價。
回復

findmyself 發表於 2012-1-11 16:45
All Ching, anyone knows the price on WW Gold Electra PC, hong and water, please PM thanks.

ww gold electra 6 pc已經停產了

旗艦係 platinum electra 6,對落已經係 silver electra 6
回復

這些機會不是我的
回復

johnmo 發表於 2011-12-5 20:58
WW線本身無什麼性格,聲底較偏中低音,頻寛/動態/密度在其價位內無話可說,如果系統聲音偏鬆散,適合用其來收 ...

特性有啲似我之前用過嘅 Neotech 1001 silver.
回復

小弟果然是out,鐘意既線材,師兄早幾年前已經玩緊
回復

wuying908 發表於 2016-1-30 20:59
小弟果然是out,鐘意既線材,師兄早幾年前已經玩緊

原來差不多五年! 小弟不才, 五年前知五年後器材依舊冇大変
回復

Martin兄,小弟剛剛買了3張銀河鐵道999。 一張係雙鋼琴版,其中一張係見本盤。

評分

查看全部評分

回復

eds60 發表於 2016-1-31 02:32
Martin兄,小弟剛剛買了3張銀河鐵道999。 一張係雙鋼琴版,其中一張係見本盤。 ...

師兄! 你又知我係fans?
回復

7500martin 發表於 2016-1-31 09:11
師兄! 你又知我係fans?

見到這 post 的相。

之前在某一 post 見過你有 figure。 有人話千年女王,你話係 999 的主角。 我細個時睇過電視播,不過太細個冇乜印象。唯一印象係車長做型和除衫一幕(如果我冇記錯)

3張 $5US 加 18US 運費, 共$23US。 因買另一張碟,見到平而買。
回復