新用戶註冊
搜索
熱搜: hifi av 音樂
查看: 10808|回復: 22

[影音組合] 07~11 我的AV 大事圖片回顧

小弟呢D 新手,冇得同D 大C 比架啦,不過都POST 比大家睇下啦

我既第一部AV AMP 706

第一套喇叭

第一隻十仔

第一套AV SYSTEM

之後,就比好多網站..毒人等等毒害...入左去一條不歸路
第一樣升級...就係BDP...OPPO 93

第二樣..比某人係咁話我唔夠力,,唔夠包圍感...升上Y 記...2067

咁2067 唔可以出到9ch...咁就唯有加多部amp

原來之前哥d 已經係少升級...因為之後仲大獲...一搞就搞多兩件野出黎

z4000

好啦..以為搞到咁已經好好..當自己一個好享受之際..有條友又同我講原來呢個世界十仔唔係只可以玩一隻..係可以玩兩隻架...仲可以唔同取向既十仔一齊玩tim...咁.......又多樣野啦..

好啦..之後又有條粉腸...話咩7粒燈一定好過你部大陸野等等,...而部大陸野又比我放得出wo...咁好似好順理成章咁....又升級.

點知哥晚好開心咁插好左d 線..一開機.....就一直係到dee.......條友又同我講啦....你唔係純前級...係一定會有電流聲架啦....你自己諗下啦....
好啦..好好彩咁..搵到有人割愛,..好似新機一樣既5508

不過唔岩自己聽....好快就又轉會...係一部自己未玩過既....馬仔...呢部機真係比左好多驚喜我....好岩自己用..好岩聽...

不過佢有一樣唔好...就係低頻控制比較差...因為咁.....又多左一部新機....本來自己一心諗住呢盒野係最後一個.........

好啦...一心諗住唔在升級既我....比sony 既誠意打動左...因為佢出左一部好低玩既3d 投投...hw30

某日...比一位姐姐係咁毒我....話一個箱點比得上一支郵筒...而我又好好彩咁得到汽水佬既冇條件幫助..幫我抬支野去寄..聽聞仲差d 整親tim.....咁我到就好好彩咁多左一支野啦....而呢支野都令到我係咁比人話最後一個箱啦

好...傑士唔係唔好聲...不過我到實在太細比唔到空間佢發揮...咁就換左一d 土炮野啦...

我都估唔到自己三年入面除左部電視之外...咩都換晒...三年前我仲係覺得玩av 邊駛用後級架..一部咪得lor...
哇...6千幾一隻十仔好貴ar...點買ar...到而家...後級又有....十仔仲變成兩隻.....我覺得玩av 唔係問題...不過唔可以上hiendy ....同埋唔可以識有錢佬....如果唔識佢地...唔識上呢到...可能我而家仲係用緊607加一隻svs 十仔...

咁2012 有咩大計呢.....其實今次真係冇啦.....不過前幾人比人抬左我隻mk走...而家又要搵代替品咁lor...

呢個就係我av 人生既回顧啦.....祝咁多位...2012 洗多d 錢....買多d 好器材..

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?新用戶註冊

評分

查看全部評分

支持回顧 我都好想整番過 但...由1990至2011咁長遠都唔知點整好

仲要好多連型號都唔記得 又無相
回復

希望你團AV火係2012越來越旺盛。隻SUB仔係唔係諗住換KK Professional呀?
回復

唔錯, 好靘噃, 夠哂架餐添!
回復

禾第一部都係706
回復

"覺得玩av 唔係問題...不過唔可以上hiendy ....同埋唔可以識有錢佬....如果唔識佢地...唔識上呢到..."
十分認同!

PS:二部XBox?!?
回復

哈..如果你冇上呢個FORUM...我諗你都唔知SVS呢個SUB 仔牌子
回復

andy88 發表於 2011-12-31 18:46
支持回顧 我都好想整番過 但...由1990至2011咁長遠都唔知點整好

仲要好多連型號都唔記得 又無相{ ...

所以我仲記得既時候就做一次先lor!!

唔記得咪記得幾多打幾多lor
回復

frankyhpm 發表於 2011-12-31 22:04
希望你團AV火係2012越來越旺盛。隻SUB仔係唔係諗住換KK Professional呀?

隻代替品仲等緊!!
回復

chinovince 發表於 2012-1-1 00:07
唔錯, 好靘噃, 夠哂架餐添!

thx!

不過唔夠呢到d c兄勁,andy伯伯都勁過我好多啦
回復

bigpun1975 發表於 2012-1-1 00:21
禾第一部都係706

咁你既升級勁過我好多
回復

mpv 發表於 2012-1-1 09:32
"覺得玩av 唔係問題...不過唔可以上hiendy ....同埋唔可以識有錢佬....如果唔識佢地...唔識上呢到..."
十分 ...

一部老正,一部就
回復

francis_leung21 發表於 2012-1-1 13:28
哈..如果你冇上呢個FORUM...我諗你都唔知SVS呢個SUB 仔牌子

回復

benson26 發表於 2012-1-1 19:26
咁你既升級勁過我好多

勁乜鬼,到依家都未有後級
回復

bigpun1975 發表於 2012-1-1 19:34
勁乜鬼,到依家都未有後級

上得黎多,遲早會有
回復

Benson兄嘅陳述好出色,同你套架生一樣有聲有色!
回復

今年只係換咗前級咋
回復

回復

我連屋都換埋
回復

Ep-71 發表於 2012-3-6 01:23

仲係到震,我搞成咁咪又係因為你
回復