新用戶註冊
搜索
熱搜: hifi av 音樂
查看: 11074|回復: 26

[喇叭線] VDH supernova & cloud

I want to buy speaker cable ah!!!which one is good ah?any comment?
cloud

評分

查看全部評分

回復

supernova

評分

查看全部評分

回復

I listen supernova before.

Very very energitic but seems it never keep calm.

Like a naughty boy
回復

How about Siltech 770L or higher grade model
回復

最近入了這條........ 正~

http://www.wireworldcable.com/products/82.html
回復

how much is it?
回復

april 發表於 2012-1-4 00:10
how much is it?

around 1xk la~
回復

If interest in VDH cable, try to buy at future.co.uk. Remeber select Euro for the payment currency and  the price is much lower than HK.
回復

jovi007 發表於 2012-1-3 23:49

http://www.wireworldcable.com/products/82.html

Match for 金仔
不過幾貴播,呢個價仲有好多選擇
AH, 狗狗 或者我想買 kimber
回復

VDH supernova & cloud

藤原拓海 發表於 2012-1-4 09:39
AH, 狗狗 或者我想買 kimber  ...

match for bw and accuphase
我對wireworld的線材幾有信心,用過的ww線,在同價位中真的比人優異,不會失望,同埋好處是,真的很百搭!所以才斷入ww線用在糸統中

- 發送自我的 iPhone 大板凳應用
回復

jovi007 發表於 2012-1-4 12:23

比我會簡VDH, 起碼佢間廠真係做開HIENDY線材.
回復

比我會簡VDH, 起碼佢間廠真係做開HIENDY線材.
回復

AH, 狗狗 或者我想買 kimber  ...

AH, 狗狗 或者我想買 kimber?!

依三個牌子我都好鍾意呀!!!
回復

Platinum Eclipse仲堅,WW可以說成收你一分錢比足一分貨的廠商來

WW 去到Platinum除左貴和難煲這兩個缺點外,基本上沒有什麼可投訴的  

回復

rogers910 發表於 2012-1-5 20:51
Platinum Eclipse仲堅,WW可以說成收你一分錢比足一分貨的廠商來

WW 去到Platinum除左貴和難煲這兩個缺 ...

素質上真是冇投訴~
不過如果spk cable 仲有一個缺點,太硬~
其他ic, pc, usb, tonearm cable....... 都軟身~
回復

jovi007 發表於 2012-1-3 23:49

Hi, ching,

條線能量感強嗎? 而家用緊條 zonotone 07, 已經很滿意, 相比下, 底頻會否比它更實淨?
回復

tung05 發表於 2012-1-6 09:49
Hi, ching,

條線能量感強嗎? 而家用緊條 zonotone 07, 已經很滿意, 相比下, 底頻會否比它更實淨? ...

ic, pc, or sc??

I have zonotone G10 ic~
回復

jovi007 發表於 2012-1-6 09:56
ic, pc, or sc??

I have zonotone G10 ic~

想問 speaker cable 啊~
回復

條SC我聽過, 係非常大力的一條線, 水落石出....如果夾老金應該唔掂.
回復