新用戶註冊
搜索
熱搜: hifi av 音樂
查看: 19277|回復: 71

[兩聲道及影音] jj4044 -- 長期HIFI新手影音見笑組合

大家好,剛發現這科林,很高興能O係度見番好多之前認識O既師兄
希望能夠在此認識更多新師兄,互毒一番,人生幾何

小弟係長期HIFI新手....器材撘配出名古怪兼亂黎 .....暫時都未發現全世界有人係同我一樣的撘配!
以下係小弟O既2.0影音組合....見笑喇...  

--------------------------------------------------------------------------------------------
2011 April Updated
Verity Audio Fidelio (1st version)

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?新用戶註冊

評分

查看全部評分

件件精品!!
回復

我都好like Verity Audio....喺AV show聽過...個種質感一聽難忘

評分

查看全部評分

回復

好多CAS架餐 可唔可以講多d Linn 同Weiss既聲底. 同埋有無Rip CD既心得.. 我成日整到都係得7成功力度..所以唔敢買CAS野..
回復

嘩........部DAC
回復

...........件件精品
回復

Hi jj4044,

部 1001 無玩啦?得閒就叫多 d 朋友仔入黎吹水啦

重有呀,幾時拉小提琴我聽呀?
回復

精品。。除左個櫃。。換左就好好多

地下個粒。。聖杯????
回復

我都仲未聽你拉小提琴wor~
回復

大家好,剛發現這科林,很高興能O係度見番好多之前認識O既師兄
希望能夠在此認識更多新師兄,互 ...
jj4044 發表於 2010-9-27 00:01

Very nice setup, brother jj4044!!:)
回復

件件精品!!
pinkhung 發表於 2010-9-27 00:06

嘩........部DAC
ki45 發表於 2010-9-27 00:53

...........件件精品
maner394 發表於 2010-9-27 02:03

精品。。除左個櫃。。換左就好好多

地下個粒。。聖杯????
BOY 發表於 2010-9-27 06:56

Very nice setup, brother jj4044!!
Simcity 發表於 2010-9-27 11:45

各位師兄見笑喇....:loveliness:

對!地下果粒係 銅聖杯
回復

我都好like Verity Audio....喺AV show聽過...個種質感一聽難忘
howin 發表於 2010-9-27 00:17

我都很喜歡同欣賞VERITY AUDIO o既巴打做朋友:handshake
回復

好多CAS架餐  可唔可以講多d Linn 同Weiss既聲底. 同埋有無Rip CD既心得.. 我成日整到都係得7成功 ...
kachow 發表於 2010-9-27 00:22

小弟現時只一部CAS (WEISS)...下面果部唔係LINN DS黎.....
不過LINN DS小弟以前都玩過......兩個BRAND O既聲底小弟都十分喜歡!
回復

Hi jj4044,

部 1001 無玩啦?得閒就叫多 d 朋友仔入黎吹水啦
Roy 發表於 2010-9-27 04:55

ROY 大哥您好,對1001無玩喇,因為玩芒佬扑唔合乎小弟經濟效益

小弟都好想家訪下您啊.....再約....
回復

我都仲未聽你拉小提琴wor~
JanHau 發表於 2010-9-27 08:19

Hi jj4044,

重有呀,幾時拉小提琴我聽呀?  ...
Roy 發表於 2010-9-27 04:55

Very nice setup, brother jj4044!!
Simcity 發表於 2010-9-27 11:45

JANHAU兄您好.....好耐無見!

想聽小弟鋸雞? .......一定有機會的.....
不過小弟反而想上SIMCITY鋼琴大師度黎個'DUET'..... .....希望有機會啦
回復

ROY 大哥您好,對1001無玩喇,因為玩芒佬扑唔合乎小弟經濟效益

小弟都好想家訪下您啊.....再 ...
jj4044 發表於 2010-9-27 13:55

我當日無玩都係覺得用兩條 powercord 太過犯本,所以放左佢換合併,你宜家 linn 前後都應該同對 VA 幾夾聲
你得閒就 call 我啦
回復

JANHAU兄您好.....好耐無見!

想聽小弟鋸雞? .......一定有機會的.....
不過 ...
jj4044 發表於 2010-9-27 14:00

DUET 正喎
回復

我都很喜歡同欣賞VERITY AUDIO o既巴打做朋友
jj4044 發表於 2010-9-27 13:50

咁你喜唔喜歡同d欣賞VA但係又買唔起VA嘅巴打做朋友
回復

回復 15# jj4044

師兄... ,歡迎加入hiendy嘅大家庭...
回復

linlinn super fans
回復