新用戶註冊
搜索
熱搜: hifi av 音樂
查看: 1985|回復: 7

[影評] 午夜再來嚇..BD實物圖

今晚嚇鬼時間,黎到第三集今鋪玩前傳~~~
BD & AV 2 375.jpg

http://www.hiendy.com/hififorum/ ... &extra=page%3D4
好睇嗎?
回復

samchan 發表於 2012-2-10 19:59
好睇嗎?

未知,十點半開場。
回復

導演:         Henry Joost, Ariel Schulman
演員:        絲柏嘉姬頓 Sprague Grayden,姬蒂菲迪絲頓 Katie Featherston
語言:        英語
類型:        懸疑,恐怖
上映日期:        2011-10-20   
電影簡介:        
《午夜》系列首兩集以「蔗渣價錢」拍出正宗「燒鵝味道」,全球狂收兩億美元!好?唔好俾佢停,全新一集《午夜再來嚇》將會沿用原裝班底,包括系列原作者奧雲庇利(Oren Peli),帶你回到23年前,解開驚嚇故事?起點,一於再三挑戰你?尖叫極限!

萬聖節電影《午夜再來嚇》(Paranormal Activity 3)

3.jpg 1.jpg 4.jpg 5.jpg 7.jpg
回復

一如先前兩集傳統,又係悶住等佢來嚇~~~
回復

回復

個人覺得今集好睇過前兩集,有一兩幕鬧鬼幾得人驚.....
可能拍到呢集電影公司肯俾多d筆直,有d特效睇,唔似前兩集純粹靠氣氛搭救...
不過唔知點解,成套戲都無預告入面兩個細路女響厠所玩Bloody Mary果段...
回復

有機會看看...
回復