新用戶註冊
搜索
熱搜: hifi av 音樂

魔鬼終結者回歸 Enthiran the Indian Terminator (印度科幻片)

查看數: 7313 | 評論數: 11 | 收藏 1
關燈 | 提示:支持鍵盤翻頁<-左 右->
    組圖打開中,請稍候......
發佈時間: 2012-3-10 14:40

正文摘要:

Endhiran – The Indian Terminator, Matrix, Transformers

回復

chinovince 發表於 2012-3-12 12:40:17
felixk 發表於 2012-3-12 10:09
哈哈。因我先睇3兄弟 所以以為他舊。C兄最近有只碟反應都幾大。喜歡的超喜歡 吾 like 既就一般  你睇左未 ...

warrior...好似未睇過!!
felixk 發表於 2012-3-12 10:09:46
chinovince 發表於 2012-3-12 01:00
這是舊戲, 幾年前的, "三兄弟"算是新戲喇!

哈哈。因我先睇3兄弟 所以以為他舊。C兄最近有只碟反應都幾大。喜歡的超喜歡 吾 like 既就一般  你睇左未 叫 Warrior 試下
chinovince 發表於 2012-3-12 01:00:42
felixk 發表於 2012-3-12 00:58
呢只係 繼3兄弟之後 D特技 有點流 但幾好睇
78 分。

這是舊戲, 幾年前的, "三兄弟"算是新戲喇!
felixk 發表於 2012-3-12 00:58:14
呢只係 繼3兄弟之後 D特技 有點流 但幾好睇
78 分。
xlarge 發表於 2012-3-10 21:25:17
夠搞鬼
Fayefei 發表於 2012-3-10 21:17:13
NO la...
呢套係網上高手整出泥架.
chinovince 發表於 2012-3-10 20:51:41
Fayefei 發表於 2012-3-10 17:35
好耐之前睇過了
但都不失為一套好正o既笑科幻片
多謝分享

你係戲院睇架? 如果找到影碟, 我會買...
Fayefei 發表於 2012-3-10 17:39:09
未來戰士火拼未來特警大戰predator
Fayefei 發表於 2012-3-10 17:37:43
拱有無睇過呢套呢?
都好搞嘢架

Fayefei 發表於 2012-3-10 17:35:13
好耐之前睇過了
但都不失為一套好正o既笑科幻片
多謝分享
datacoma 發表於 2012-3-10 16:51:39
我吊佢屎忽.... 正銀到! 好少要即時翻睇多次...

評分

查看全部評分

Archiver|小黑屋|聯絡我們|刊登廣告|Hiendy.com 影音俱樂部 一個屬於音響愛好者的家

GMT+8, 2024-3-29 06:49 , Processed in 0.031315 second(s), 21 queries .