新用戶註冊
搜索
熱搜: hifi av 音樂
查看: 6167|回復: 6

[影音組合] 平凡的小喇叭組合

小第是AV新手,相比呢度嘅ching們,呢套真係入門組合

之前已po開箱圖,有興趣嘅可以睇睇 >> 小喇叭

最近新搬家,這裡只會短住,所以冇得掛牆,玩獨立電,牆蘇之類嘅保品,可以留返遲d先玩   

全家福:

十仔: (加黑麻&EVA)

中置&AMP:

後置 (淘寶架):

玩咗一輪,都玩得好滿意。但係。。。

曾經有位ching講過: 上得黎行,遇咗要還。。。
從此染上毒隱

本來用cheap cheap RCA線,從末來帶咗佢返黎。再加埋黑麻低音緊咗,有力水同有層次咗

之後,又執咗舊鐵返黎

個畫面乾淨咗,套機又食得飽飽,自然要痾返出黎   

暫時得咁多喇,要回一回氣先,遲d先再慢慢  其他保品

歡迎各位ching俾d意見

==========================================================
updated 2012 - 11 - 12
<開箱>另類的濾斗濾

評分

查看全部評分

Nice. Very neat!
回復

啱啦,,,一步一步換
回復

非常好
不過中置一定要放番上櫃面,唔係會影響mirage嘅360度發聲
回復

平凡的小喇叭組合

bigpun1975 發表於 2012-4-14 19:08
非常好
不過中置一定要放番上櫃面,唔係會影響mirage嘅360度發聲

暫時冇辦法,如果要放番上櫃面,會擋住電視

- 發送自我的 iPhone 大板凳應用
回復

電視掛上牆,中置放櫃面啦alpinweissM兄,現在太低啦
回復

平凡的小喇叭組合

ROA 發表於 2012-4-18 15:40
電視掛上牆,中置放櫃面啦alpinweissM兄,現在太低啦

我都想,如果可以就perfect喇,可惜唔係自己屋+暫住,冇得鑽牆。第時部tv一定上牆

- 發送自我的 iPhone 大板凳應用
回復