新用戶註冊
搜索
熱搜: hifi av 音樂
樓主: 藤原拓海

[品牌] ACCUPHASE 金嗓子同好會 (用家LIST at page 1)

火... [複製鏈接]
唔知DP-510到貨未呢...
據聞解決晒反相, 加多左DAC. 會唔會比起DP-600更好
回復

正路黎講, 金仔既PRODUCT, 無咩死錯人, 睇o下部DP-510既定價, 咪知道囉...^^
回復

我只係怕比左好多錢,買sacd, cd就分別唔大
回復

唔怕二手既話, 金仔CDP首推DP-75V..^^

其次係DP-90 + DC-91
回復

我都用過部DP90,的確係好MUSICAL,還用過部DP500,分折力就500好D

我都好想到仔出返部TOP MODEL CDP, 而唔係SACD
回復

Supercow Hing,

不如諗諗 DP-800/DC-801 啦 ~~ 橫掂有 budget ~~ :$
回復

回復 26# GOLDEN

GOLDEN兄....呢部係發夢時會想的.....
回復

我都用過部DP90,的確係好MUSICAL,還用過部DP500,分折力就500好D

我都好想到仔出返部TOP MODEL CDP, 而 ...
supercow 發表於 2010-6-29 19:52

DP-90
回復

supercow兄, 當時用dp-90搭甚麼DAC?
回復

supercow兄, 當時用dp-90搭甚麼DAC?
racewong 發表於 2010-6-30 10:05

買唔到DP91, 所以用左佢..CHORD DAC64

回復

新金仔...全新TRANSPORT..係米真係好過以前好多呢?

回復

DP-90 + DC-91 先最正宗金仔聲...^^
回復

嘩...supercow 兄, 成SET CHORD...好很正...^^
回復

嘩...supercow 兄, 成SET CHORD...好很正...^^
racewong 發表於 2010-6-30 10:52

CHORD 真係好正, 佢係我聽過的英國機中, 最快聲的一部....

不過....現在己經換左機啦.....只係得返金仔.....CDP...想買......

同你一樣.....好鬼鐘意老金..
回復

隔離個網成日都有D DREAM ACCUPHASE出售,  我就黎忍唔住啦.
回復

CHORD 真係好正, 佢係我聽過的英國機中, 最快聲的一部....

不過....現在己經換左機啦.....只係得返金仔 ...
supercow 發表於 2010-6-30 10:54

用緊CHORD都轉會? 咁你依家用緊金仔咩野MODEL?
回復

用緊CHORD都轉會? 咁你依家用緊金仔咩野MODEL?
racewong 發表於 2010-6-30 11:06

現在係金仔DP-510或者DP-700...

轉左也?, 你去老麥同好會睇下就知啦....{:5_101:}
回復

成SET老麥, 點解唔諗O下老麥既CDP?
回復

老麥CDP真係唔得, 所以無買。
如果金仔有也好野,請通知
回復

老麥CDP真係唔得, 所以無買。
如果金仔有也好野,請通知
回復