新用戶註冊
搜索
熱搜: hifi av 音樂
樓主: 藤原拓海

[品牌] ACCUPHASE 金嗓子同好會 (用家LIST at page 1)

火... [複製鏈接]
你都估到啦...hehe
回復

dp-75v 比dp-65v正好多....:lol
回復

65 同 75, 最大分別係密度....但兩部機唱人聲(尤其係女聲)真係一流呀...
回復

價錢相差一倍...>_<

但如果搵到部抵玩既DP-75V. 我諗我都會換埋佢.
回復

WONG 兄.....你部機開聲未呀...正唔正呀?
回復

o係wellcome audio開左聲, 未搬番屋企.
回復

正唔正呀.....下次去WELLCOME AUIDO, 我都想跟去聽下野..
回復

我走果時都未駁部c-290, 我都唔知D聲係點呀!  師兄, 睇o下聽晚(星期二)得唔得閒, 我都想上去探O下我部機...^^

hehe, 講到我似探監咁添...哈哈
回復

我都好想去呀..不過後日要飛啦..所以明晚要回家PREPARE
回復

比各師兄勾起條根,我都出番D舊相,當日成套舊金仔DP80+DC81、C270V+P800配JBL150A

回復

比各師兄勾起條根,我都出番D舊相,當日成套舊金仔DP80+DC81、C270V+P800配JBL150A

...
shadam 發表於 2010-7-5 13:28

搬咗屋未, 幾時可以去你度家訪..............
回復

金仔+JBL.......都真係可以聽過世...點解換呀?
回復

金仔+JBL.......都真係可以聽過世...點解換呀?
supercow 發表於 2010-7-5 13:30

HiFi友既野,屎忽痕走去換黎換去

換左野,先覺得佢好仲好鬼保值,依家想用當時買既價都好難,升左20%-30%
回復

...
shadam 發表於 2010-7-5 13:28

嘩嘩嘩嘩....金仔夾JBL ,做乜要換呀?
回復

搬咗屋未, 幾時可以去你度家訪..............
hkp1196 發表於 2010-7-5 13:29

快啦,星期日大搬,星期二13號拉大電 ,間屋有排執

仲乜拉大隊,另起爐灶,點都好搬定搞好call你
回復

快啦,星期日大搬,星期二13號拉大電 ,間屋有排執

仲乜拉大隊,另起爐灶,點都好搬 ...
shadam 發表於 2010-7-5 13:43

高薪挖角, 仲有板主做添...............
回復

嘩嘩嘩嘩....金仔夾JBL   ,做乜要換呀?
cyberken 發表於 2010-7-5 13:42

金仔夾JBL  聽Live、Classic好鬼正,人聲就糙小小
回復

高薪挖角, 仲有板主做添...............
hkp1196 發表於 2010-7-5 13:47

呢度會唔會好多限制架
回復

呢度會唔會好多限制架
shadam 發表於 2010-7-5 13:50

呢度 OT, 灌水無問題, 唔好人身攻擊就得喇................
回復

呢對仲正,可惜搞唔點個低出唔到,P800釘得太死,唔通無玩分音真係唔得
回復