新用戶註冊
搜索
熱搜: hifi av 音樂
查看: 2748|回復: 7

[影評] 凶靈入室..DVD實物圖

尋晚果套睇到滾滾地,今日執左呢套鬼鬼地..希望潤番一下

http://www.hiendy.com/hififorum/ ... &extra=page%3D4
is that good??
回復

未知,稍後開場..
回復

又一唔惦之作,節奏慢,睇到精神分裂...音效反而好好氣氛,BD應該更上一層樓,,

結論:可租不買,錢多另計.

評分

查看全部評分

回復

xlarge 發表於 2012-5-13 00:56
又一唔惦之作,節奏慢,睇到精神分裂...音效反而好好氣氛,BD應該更上一層樓,,

結論:可租不買,錢多另計. ...

加州啱啱買咗
回復

咁就岩勒,為組織做野...到時做show徵用佢隻碟
回復

講完又講, 上唔上到畫幾乎係好唔好睇既必然指標,
就好似最近連「怒海狂鯊」呢D咁既西片都上到畫, 就証明佢患緊片慌...
咁患緊慌都上唔到畫既片,可想而知好睇程度去到邊...
依家重邊有以前咁多B片滄海遺珠, 冇戲睇不如試下煲劇重好過...
回復

呢套件真係好多犯駁位. 有乜理由個細路, 一而再, 再而三咁話有鬼. 但係繼續比佢一個人係間房度訓. 嚴重到啞埋都繼續比佢單獨訓. 係都要形造一個獨處既環境等佢有驚嚇位.. 個女仔又無講點解佢可以寫咁長篇故仔出黎..個老豆只係留低一頁紙. 同埋最後解決既方法又好似簡單左d. 最大問題係未穿佢老豆單野之前, 個女答個心理醫生話佢老豆信有鬼. 搞到好似特登將個疑點話晒個老豆咁..
回復