新用戶註冊
搜索
熱搜: hifi av 音樂
樓主: howin

[兩聲道及影音] 小弟新居影音組合....獻醜.....

火.. [複製鏈接]
咩都聽吓麻
kingyan 發表於 2010-10-25 10:33

咁又係...好多時喺showroom都聽唔真..反而家訪會聽得更多...
回復

Howin 兄間屋靚到吖...
裝修三個月係值得嘅...

我要家訪呀....
pam_jack 發表於 2010-10-25 10:43

好呀...之前賣喇叭個陣都應承過你...你想幾時??
回復

好呀...之前賣喇叭個陣都應承過你...你想幾時??
howin 發表於 2010-10-25 10:49

如果天日放工得就 pm 你啦...否則就要遲少少...呢輪小弟都有幾多野交收...up 緊自己套系統...{:5_99:}
回復

如果天日放工得就 pm 你啦...否則就要遲少少...呢輪小弟都有幾多野交收...up 緊自己套系統... ...
pam_jack 發表於 2010-10-25 10:58

OK..你pm我...買左咩新野玩?? 分享下好喎
回復

OK..你pm我...買左咩新野玩?? 分享下好喎
howin 發表於 2010-10-25 11:02

已入手對腳架...呢星期會 up 埋對前置...跟住仲有部 DAC...
回復

已入手對腳架...呢星期會 up 埋對前置...跟住仲有部 DAC...
pam_jack 發表於 2010-10-25 11:10

前置終於諗掂喇...JMR?? DAC換邊部??
回復

前置終於諗掂喇...JMR?? DAC換邊部??
howin 發表於 2010-10-25 11:12

前置唔係 JMR 呀...最終揀咗 Focus Audio FS68SE...DAC 之前冇架...今次係第一部...PS Audio Digital Link III...{:5_99:}
回復

前置唔係 JMR 呀...最終揀咗 Focus Audio FS68SE...DAC 之前冇架...今次係第一部...PS Audio Digital Lin ...
pam_jack 發表於 2010-10-25 11:14

Good... PS audio咩價位?? 係咪24/192?? 有無usb input玩cas??
回復

Good... PS audio咩價位?? 係咪24/192?? 有無usb input玩cas??
howin 發表於 2010-10-25 11:23

PS Audio 街價 6K 左右...有 upsampling 去 24/192...XLR / RCA 輸出...連 USB...可以玩埋 CAS...
回復

PS Audio 街價 6K 左右...有 upsampling 去 24/192...XLR / RCA 輸出...連 USB...可以玩埋 CAS... ...
pam_jack 發表於 2010-10-25 11:27

Jack Hing,
街價 6K.............what is your actual price?
回復

PS Audio 街價 6K 左右...有 upsampling 去 24/192...XLR / RCA 輸出...連 USB...可以玩埋 CAS... ...
pam_jack 發表於 2010-10-25 11:27

咁唔計upsmapling...native usb input可以食到幾多食唔食到24/96??
回復

Jack Hing,
街價 6K.............what is your actual price?
gundamfix2005 發表於 2010-10-25 11:30

豐澤街價 6.2K...問過冇折...我第二道攞都係 5.9K 咋...
回復

咁唔計upsmapling...native usb input可以食到幾多食唔食到24/96??
howin 發表於 2010-10-25 11:31

唔明係咩嚟...  我知道可以揀 up 96/192...

好似騎刧咗你個分享 post 咁...不如過返我個 dac post 傾啦...
http://www.hiendy.com/forum/view ... p;extra=&page=6
回復

howin 發表於 2010-10-25 11:31

啱啱揾到 d 資料...呢部 ps audio dac 唔可以食到 native USB input @ 24/96 播...
回復

好正嘅影院組合,仲要KEF Reference

好似唔見咗隻十仔
請問Stello DAC效果如何,幾多錢同邊度入 ...
gundamfix2005 發表於 2010-10-25 09:46

Thanks{:5_99:} Stello係呢個價位真係唔錯架...俾返足你有突...當然你唔好要求有幾萬銀個d級數啦
回復

回復 1# howin

正爆!d架餐好得喎
同我一樣兩座位sofa加張按摩椅,,識貨
回復

回復 1# howin

屯門真係多猛人
回復

ching又話換前级...:lol
回復

回復  howin

屯門真係多猛人
daken 發表於 2010-10-26 11:07

唔好咁講{:5_99:} ....小弟只係一個小小嘅玩家
回復

ching又話換前级...
xover 發表於 2010-10-26 11:27

好多野我都想換......不過無錢 ....又想換解碼...又想玩LP....hifi真係無底深潭.....有無限嘅慾望但無無限嘅金錢
回復