新用戶註冊
搜索
熱搜: hifi av 音樂
查看: 9719|回復: 35

[影音組合] 屯門新手的第一次曝光玩具

講明唔好同HOWIN師兄作比較...(雖然我地係鄰居)
呢次就真係唔好踩咁盡呀!!!
暫時放棄玩投投...唉

玩具的詳細資料
Panasonic TH-P50V10H  --furutech FP-314Ag-II Schurter 瑞士 4781 & Oyaide 046頭
ONKYO 3007(SSL 5.2 HDMI>>TV) AET SCR -furutech FI-50F/M
PARASOUND 5125(Oyaide PA-02 x 3 ) JPS AC+ furutech FI-25(G)F/M   
C:RC62(Inakustik LS-1108--WBT-610)
F:RF62(Inakustik LS-1002--WBT-610)
S:RS42(supra 2.5--SINE)
SB:RS42(supra 2.5-SINE)
Front high:RSX5(Inakustik--SINE)
SPL-1000 Ultra (AQ Sub-3) AET HCR -AET PSE-320 HR
oppo 83(SAEC SH-1010>>AV AMP)  Nanotec 305 -Wattgate 330i & 350 cryo  
MTV 3100D(SSL 5.2 >> AV AMP)
魅視M3 HD PLAYER (VDH Ultimate >> AV AMP

KARAOK
Mini PC >> MD 10(Acrolink 4030)>> KARAOK AMP
PRODIO KA-220
PRODIO KSP-220

------------------
電源部份
6個獨立蘇
Furutech A20(R) X 2
Wattgate 381(G) x1 >> *lightspeed 6600 MKII
Wattgate 381(Silver) x1
Oyaide R1 X 1
Sine 英插 >>   *QED Qonduit MDH6

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?新用戶註冊

評分

查看全部評分

重話唔得
好正呀
回復

正喎,不過好似差少少o野....

係投影機呀.......
回復

嘩!  已經好正啦!
回復

呢期  d 屋係咪鬥靚呀...
回復

正喎,不過好似差少少o野....

係投影機呀.......
pepsiman 發表於 2010-10-25 17:54

暫時要等批~~老細有阻力
回復

暫時要等批~~老細有阻力
agnes_b 發表於 2010-10-25 18:05

你可以參考一吓呢度d網友嘅做法,
先帶老闆去網友度家訪,俾佢睇吓大銀幕嘅威力,
之後買定個投影幕返嚟,然後成日自言自語,
咁應該好快就達成所願...
回復

你條四腳蛇唔鬧唔出野
出左野係咪舒服晒
回復

之後買定個投影幕返嚟,然 ...
pepsiman 發表於 2010-10-25 18:11

咁似講緊我嘅
回復

咁似講緊我嘅
bigpun1975 發表於 2010-10-25 18:32

咁即係呢個方法 work 啦...
回復

喎正喎正喎正
回復

我都係用呢個方法成功架
回復

你講緊我呀?
回復

頂.........間屋邊有正得咁蛟關架..........
回復

頂.........間屋邊有正得咁蛟關架..........
maner394 發表於 2010-10-25 22:14

呢啲咪跟你學返黎架囉~!!你都毒我唔少
回復

呢個方法行得通我唔介意借出場地 ...就帶佢落嚟我度睇下100"...行幾層樓梯就到好快
回復

呢個方法行得通我唔介意借出場地 ...就帶佢落嚟我度睇下100"...行幾層樓梯就到好快{:5_513 ...
howin 發表於 2010-10-25 23:34

我怕到時佢想睇就落嚟拍你門...睇完返去瞓算啦...
回復

pam_jack 發表於 2010-10-25 23:38

唔會嘅..睇完無理由仲忍得住嘅
回復

真係好正
放左工
返到去
睇套戲
人生一大享受
回復

pam_jack 發表於 2010-10-25 23:38

都好喎~!!下次買咗新戲就拍下樓下度門..睇完就返上樓訓~~嘢都唔洗執..
回復