新用戶註冊
搜索
熱搜: hifi av 音樂
樓主: kelvinchow8

[音響主機] 2012 ALPINE DVD大面板音響車機介紹

iamkit 發表於 2012-7-9 14:23
ching 有咩唔要物資放出來

等我影相放上來
回復

史的墳 發表於 2012-7-9 13:49
I do it by myself!

Great skill...
回復

版主你好,小弟新手,對alpine ics-x8好有興趣,不過有個問題想請教下,我見介紹無講到佢係咪有24bit D/A convertor, 但其他型號有的有有,呢個係唔係重要嘅野?
我未聽過demo,朋友又無人裝呢個牌子,不過呢個牌子我細個時已經係好出名,應該都係頂級野,版主你對佢評語如何?
同先風比又有無聲底上分別?
想知多的因為我打算遲的換機,謝謝.
回復

版主你好,我想問ALPINE在香港代理是那一間?因本人部車機有些問題藍芽配對不到,想打去代理到查詢吓.謝謝
回復

chung0258 發表於 2013-4-11 13:36
版主你好,我想問ALPINE在香港代理是那一間?因本人部車機有些問題藍芽配對不到,想打去代理到查詢吓.謝謝 ...

師兄遲左回復你 , 資料如下 :

ALPINE ELECTRONICS HONG KONG LTD.

Unit 2010, Tower 6, The Gateway, 9 Canton Road, Tsim Sha Tsui, Kowloon, Hong Kong
Tel: 852-2537-0907
Fax: 852-2537-0902

Wo Kee Hong Limited

Unit 2010, 20th Floor, Tower 6, The Gateway, 9 Canton Road, Tsimshatsul,Kowloon, Hongkong
Tel: (852) 2537-0907
Fax: (852) 2537-0902
回復

多謝師兄提供資料!
回復

我都係用Alpine~
W520C

評分

查看全部評分

回復

請問ics-x8 可以看到繁體中文嗎?
回復

michaelwong103 發表於 2014-4-9 16:50
請問ics-x8 可以看到繁體中文嗎?

聽人講可以睇到8成繁體 , 2成簡體 .
回復

ICS-x8機頭 除了多了DVD外其它功能 Apline ICS-X7機頭 都有嗎?
回復