新用戶註冊
搜索
熱搜: hifi av 音樂
樓主: kentsang

[線材] JMR有機會令我食樹皮

火.. [複製鏈接]
無問題呀, 我等緊KACHOW電話咋.

之後會安排安排...
racewong 發表於 2011-3-9 17:02

好...等你地安排.
回復

係就快D拎黎比我試左先..哈哈.

到時可以用ODIN駁前後級, BLIND TEST CDP TO PRE-AMP果PART. 哈哈.

...
racewong 發表於 2011-3-9 17:01

好!..我晏d打比你.. 可以星期五借定條odin同madison audio你返去插住先.. 不過你要借多條mogami或者任何rca比我..如果唔係星期六日打機睇戲無聲出..  仲有無其他師兄有nordost valhalla 或者差唔多價位既XLR線可以借黎做盲目測試?
回復

好!..我晏d打比你.. 可以星期五借定條odin同madison audio你返去插住先.. 不過你要借多條mogami或者任何r ...
kachow 發表於 2011-3-9 17:24

好很毒.....
回復

好!..我晏d打比你.. 可以星期五借定條odin同madison audio你返去插住先.. 不過你要借多條mogami或者任何r ...

無問題, 我有兩對3173可以return比你打機用...哈哈.
回復

calling alain...有無興趣玩blind test?
回復

我想睇下MADISON VS TARALABS BLIND TEST
回復

Fatboy兄
如果可以預埋我, 我想聽下你條Madison
brkkh 發表於 2011-3-9 00:01

而家先睇到brkkh兄留言,當然可以啦,但條新線有感冒呀,要等我煲翻一百幾十粒鐘感冒茶醫好佢先得
回復

我d器材線材都只係入門級,希望你唔好介意我上到黎兩手空空 ...
brkkh 發表於 2011-3-9 21:59

brkkh兄D架生都話入門,咁細佬套嘢更加無地自容喇
回復

回復  fatboy88

好多線材方面既野都要向你地學習
brkkh 發表於 2011-3-9 22:33

Brkkh兄千祈唔好咁講,我都係跟呢度啲師兄學緊嘢咋
回復

雖然我嚟唔到..但到時有結果可唔可以第一時間話我知..
回復

咁八卦重乜? 疊埋心水攪掂部emitter先至講啦

雖然我嚟唔到..但到時有結果可唔可以第一時間話我知..
howin 發表於 2011-3-9 23:42
回復

咁八卦重乜? 疊埋心水攪掂部emitter先至講啦
sinner 發表於 2011-3-10 00:01

呢個party我第一個報名架...點知又揀埋d人地返工嘅時間

評分

查看全部評分

回復

westdoor 發表於 2010-11-5 11:12
呢條舊愛係HP216b四合一加碳纖頭......聲音認真不錯,新歡Enigma Signature表現則更美艷,更有新鮮感,交替使 ...

Hi C-hing,
May I know if these cables are quad run ? Thanks.
回復