新用戶註冊
搜索
熱搜: hifi av 音樂
樓主: kentsang

[線材] JMR有機會令我食樹皮

火.. [複製鏈接]
新歡Enigma Signature SC
kingyan 發表於 2010-11-5 11:14

新左大半年咯,可惜貪平入左條特別版只得七尺長,真係要"吊高佢",黎玩,會長記住要入對八尺長,比多三萬蚊聲音都定好多耶
回復

呢條舊愛係HP216b四合一加碳纖頭......聲音認真不錯,新歡Enigma Signature表現則更美艷,更有新鮮感,交替使 ...
westdoor 發表於 2010-11-5 11:12

西門兄, 你依家仲keep住條JMR 四合一? 毒唔毒架? 有無得借比我試毒...HEHE
回復

我又試...
回復

西門兄, 你依家仲keep住條JMR 四合一? 毒唔毒架? 有無得借比我試毒...HEHE
racewong 發表於 2010-11-5 11:51

四合一
回復

以西門兄所講, WBT比較中性, 無添加味精. 古河201就有少少味. 以佢個人口味, 比較喜歡古河炭纖頭...hehe. ...
racewong 發表於 2010-11-5 10:54

Hi Racewong, 樓主已試完,現响我手,可代交 pamjack 試, ok mar ?
回復

Hi Racewong, 樓主已試完,現响我手,可代交 pamjack 試, ok mar ?
kleehkg 發表於 2010-11-5 14:27

我又試...
回復

我又試...
supercow 發表於 2010-11-5 14:29

after pamjack lar.......but need approval from racewong........hoohoo
回復

after pamjack lar.......but need approval from racewong........hoohoo
kleehkg 發表於 2010-11-5 14:30

回復

桌球ken兄, 係你朋友就無問題啦. 我要番既時侯會CALL你, 唔見左就入你數....哈哈!!!

supercow 兄, 我果條係SINGAL RUN咋喎, 你未必有興趣.
如有興趣, 我遲D親自送上門比你試飽佢.
回復

桌球ken兄, 係你朋友就無問題啦. 我要番既時侯會CALL你, 唔見左就入你數....哈哈!!!

supercow 兄, 我果條 ...
racewong 發表於 2010-11-5 14:38

Many thanks ~
回復

supercow 兄, 我果條 ...
racewong 發表於 2010-11-5 14:38

多謝先..用緊條THE ONE, 但大硬...一真想換左佢..但又試唔到條自己滿意..
回復

JMR SHOWROOM都用緊JMR SPEAKER CABLE, 你可以到兆萬18樓聽聽...^^
racewong 發表於 2010-11-4 11:48

JMR SHOWROOM 唔係中僑19樓咩 (秋記樓上)
回復

JMR SHOWROOM 唔係中僑19樓咩 (秋記樓上)
snoopyboy001 發表於 2010-11-5 15:03

係喎, 攪錯晒添...

多謝師兄指正...^^
回復

多謝先..用緊條THE ONE, 但大硬...一真想換左佢..但又試唔到條自己滿意.. ...
supercow 發表於 2010-11-5 15:01

死啦你, 用THE ONE都唔滿意...哈哈.

不過THE ONE / 0.8 等等既旗艦線都好Q硬身, 真係好麻煩...>_<

要殺得贏THE ONE既喇叭線, 我諗"嘩蝦拿" OR ODIN OR CRYSTAL DREAMLINE先有D機喎.

唔知西毒果條四合一可以可以贏到THE ONE呢?
回復

據聞西毒曾經出過條六神合體
是毒王的精心傑作之一
回復

痴線咩...六合一?

我鍾意條JMR夠幼, 先會入貨, 如果六合一, 咁咪粗到好似THE ONE咁?
回復

死啦你, 用THE ONE都唔滿意...哈哈.

不過THE ONE / 0.8 等等既旗艦線都好Q硬身, 真係好麻煩...>_<
...
racewong 發表於 2010-11-5 16:00

我係好滿意..但真係太硬...硬都...唉...!....唔係個個女頂得順...
回復

嗯...喇叭線幼幼地, 先可以方便喇叭擺位.
回復

kentsang兄, 咁快玩完條JMR? 有無總結? 夾唔夾你套膽機?
回復

明白晒. thank you大雄哥...^^

我遲D都要麻煩西毒幫我改造條JMR先..
racewong 發表於 2010-11-4 12:12

Racewong兄,我將打三行喇叭線錢,改買古河GTX-D插座,估唔到改善中頻輕微不足之處,整體性幫助條線營做出更好三D及包圍感
回復