新用戶註冊
搜索
熱搜: hifi av 音樂
樓主: kentsang

[線材] JMR有機會令我食樹皮

火.. [複製鏈接]
pam兄, 今晚玩耐d, 出個詳細d既report啦.
回復

有人已經中毒仲比佢筍價買到對10呎double run連古河銠白金叉添,實在太過份啦
回復

有人已經中毒仲比佢筍價買到對10呎double run連古河銠白金叉添,實在太過份啦 ...
shadam 發表於 2010-11-11 18:53

邊Q個咁過份................
回復

邊Q個咁過份................
hkp1196 發表於 2010-11-11 19:15

你捉賊喊賊,乜係你囉"日日夠肉"{:5_528:}
回復

pam兄, 今晚玩耐d, 出個詳細d既report啦.
racewong 發表於 2010-11-11 14:52

新人真係唔識寫包膠呀...

今日問過代理...依家買線有 sine 蕉插或者叉送...不過 promote 剩返幾日...
回復

有人已經中毒仲比佢筍價買到對10呎double run連古河銠白金叉添,實在太過份啦 ...
shadam 發表於 2010-11-11 18:53

師兄,煲好後比個參考指引呀。
回復

主要有咩分別?? 音色定音場改善大d?? 聽你地講到咁正搞到我都有d痕痕地...... ...
howin 發表於 2010-11-11 14:15

其實小弟真係唔敢講...因為我用 d 係雞線...十幾蚊一尺咋...而我又未用過 d 靚廠線...所以同雞線差距較大...

我聽 Jennifer Warnes - The Hunter 嘅 somewhere somebody...之前對喇叭未拉前時...企後面嘅男聲係好濛...聽唔到佢唱乜...咁走鬼對喇叭拉前一尺都好咗...不過感覺都唔夠清...用呢條就層次好分明...

我對書架 Focus Audio FS68SE...個人覺得 single run 低音量已經好足夠...依家好平均...相信唔需要行 double run...

另外...個人好喜歡呢條線嘅分析力同音樂感...真係好正...交待得好清楚但又唔係超高清嗰種感覺...總之好易令你投入...聽得好適服啦...仲有好鍾意佢嘅高音...動態好好...一路伸延但又好舒服...唔會話控制唔到越嚟越吉耳嗰種感覺...唔識點形容...總之兩個字..."舒服"...

Howin 兄...呢條線你真係一定要親身試吓...我覺得你會有驚喜...
回復

咁多打手, 又等我試下係咪咁堅先....................

回復

其實小弟真係唔敢講...因為我用 d 係雞線...十幾蚊一尺咋...而我又未用過 d 靚廠線...所以同雞線差距較大 ...
pam_jack 發表於 2010-11-11 23:10

GUUD REPORT

回復

咁多打手, 又等我試下係咪咁堅先....................
hkp1196 發表於 2010-11-11 23:42

最好你唔岩,大把人等住
回復

5 d report ~~
回復

呢條就係傳說中嘅double run
回復

一睇d手功, 又係出自西毒既產品?
回復

其實小弟真係唔敢講...因為我用 d 係雞線...十幾蚊一尺咋...而我又未用過 d 靚廠線...所以同雞線差距較大 ...
pam_jack 發表於 2010-11-11 23:10

我用個d仲雞
回復

中硬..........
回復

我用個d仲雞
howin 發表於 2010-11-12 10:45

妖…咁我下星期嚟幫你拎走晒 d 雞線…
回復

中硬..........
kleehkg 發表於 2010-11-12 10:49

尋晚可能已經聽到唔記得上嚟喇… ;P ;P
回復

唔知JMR double run加古河炭纖叉, 會有咩野提升呢?

真係好想西毒解答一O下..
回復

妖…咁我下星期嚟幫你拎走晒 d 雞線…
pam_jack 發表於 2010-11-12 11:25

係咪架....係就攞哂你d靚線嚟換哂我d雞線啦
回復

點o者?! 有無report呀?
回復