新用戶註冊
搜索
熱搜: hifi av 音樂
查看: 3782|回復: 11

[視頻] Hiendy視頻第一擊 - 專訪 Focal Jean-Philippe Fontaine

為左令到 Hiendy 內容更加豐富, 我地想盡辦法加入唔少元素, 希望令大家除左有個熱鬧既討論區, 亦都可以隨時隨地吸收資訊. 大家都知道Hiendy會經常為大家報導或者採訪各個品牌既最新動向. 以往都係文字加圖模式. 製作需時. 亦都未必可以好快就令大家了解箇中意思. 所以我地諗到用網上可用既一切. 希望令到呢d資訊能夠原汁原味直接傳送出去. 今次我地用視頻型式. 走訪不同品牌代表. 甚至會直擊生產廠房. 將最真實最新既消息帶比大家. 所以我地成立了Youtube既 Hiendy Channel!

http://www.youtube.com/hiendychannel

大家可以Subscribe左我地個Hiendy頻道, 一有最新Video都會透過呢個地方發放. 亦都希望大家能夠廣傳呢個Channel比其他發燒友聽. 而第一炮就是訪問了Focal 的代表. 同大家講解下Focal箇中奧秘. Jean-Philippe Fontaine 仲有d客氣說話同各位Hiendy會員講. 請留意最後個幾十秒.

而除左Focal專訪外. 我地亦將過往拍左落黎既Video都放晒上去. 請大家慢慢欣賞

Jean-Philippe Fontaine - Focal 行銷經理
恭喜
回復

Thank you  !
回復

youtube,國內睇唔到
回復

cello13814 發表於 2012-9-7 17:49
youtube,國內睇唔到

我地其實搵緊有無人可以加字幕..諗住放係d大陸既Video site度. 有埋中文字幕就大家都易明d.
回復

wingchow 發表於 2012-9-7 17:50
我地其實搵緊有無人可以加字幕..諗住放係d大陸既Video site度. 有埋中文字幕就大家都易明d.   ...

唔該晒 全力支持
回復

正呀
回復

timmywan 發表於 2012-9-7 18:11
正呀

記得密切留意, 因為有一段片係好香艷..全靚女..  而家等緊最後修改..
回復

感謝wingchow兄同Hiendy各巨頭

同志們,辛苦啦
回復

支持支持
回復

wingchow 發表於 2012-9-7 18:19
記得密切留意, 因為有一段片係好香艷..全靚女..  而家等緊最後修改.. ...

加馬????
回復

wingchow 發表於 2012-9-7 18:19
記得密切留意, 因為有一段片係好香艷..全靚女..  而家等緊最後修改.. ...

早講 幾時有得睇
回復