新用戶註冊
搜索
熱搜: hifi av 音樂
樓主: westdoor

[黑膠系統] FE Pagode edition苦等五個月,今晚到手!!

火.. [複製鏈接]
西門兄

架王之王正到暈...
回復

正到爆
回復

我乜都睇唔到
回復

FE Pagode edition苦等五個月,今晚到手!!

西門兄

架王之王正到暈...

自從小道消息知道社長要換架,二話不說立刻報名要佢隻好嘢,佢老人家畗貴架已到,我眼明手快執番屋企。
多謝社長!

- 發送自我的 iPhone 大板凳應用
回復

自從小道消息知道社長要換架,二話不說立刻報名要佢隻好嘢,佢老人家畗貴架已到,我眼明手快執番屋企。
...
shadam 發表於 2010-11-14 16:40

果然快手...............
回復

西門兄隻soild tech真係好靚仔. 如今lee隻,梗係唔使講. 由第一日俾西門兄"毒"開始, 發覺佢越黎越毒, 深不見底. 再一次一件玩具, 玩起我全套野. 想喊! :'(
回復

每次經過呢個post...個心都那住那住...不停問自己..入唔入fe好呢, 單柱定双柱好呢...定係師兄呢對呢..好慘呀
回復

每次經過呢個post...個心都那住那住...不停問自己..入唔入fe好呢, 單柱定双柱好呢...定係師兄呢對呢..好慘 ...
supercow 發表於 2010-11-15 00:58

普通Master雙柱得架喇.. 唔好諗呢隻...

因為呢隻真係嚴重缺貨..  如果太多人搵又會好似odin咁抬高晒個價..   個陣諗住訂個d odin PC...都比人高價買走左... 而家得等字...
回復

普通Master雙柱得架喇.. 唔好諗呢隻...  

因為呢隻真係嚴重缺貨..  如果太多人搵又會好似odin ...
kachow 發表於 2010-11-15 01:02

但呢對實在太靚啦...太靚啦...太靚啦..........
回復

但呢對實在太靚啦...太靚啦...太靚啦..........
supercow 發表於 2010-11-15 01:04

如果因為呢個Post而又令到我今次無著落. 比人高價撬走..  我決定去西門屋企撻佢返黎...     順手撻埋d odin..
回復

回復 70# kachow

Kachow 預埋我,負責睇水同揸車,不如我哋帶隻CD上去,
    順扁聽多一陣先郁手!
回復

如果因為呢個Post而又令到我今次無著落. 比人高價撬走..  我決定去西門屋企撻佢返黎...   {:5_4 ...
kachow 發表於 2010-11-15 02:04

唔知西門屋企會唔會見到金蓮呢...
回復

FE  好似好多新架....
回復

每次經過呢個post...個心都那住那住...不停問自己..入唔入fe好呢, 單柱定双柱好呢...定係師兄呢對呢..好慘 ...
supercow 發表於 2010-11-15 00:58

買到最貴嗰個就唔駛煩啦 牛仔
回復

硬地兄,
您要嘅全港最後一隻最貴孖公仔,己交左比大蛇明...唉!加周兄又無份添!
回復

如果係楓木色, 我覺得master好似好睇d.
不過黑色的edition又真係好靚, 西門兄對架好親套ASR.
回復

買到最貴嗰個就唔駛煩啦 牛仔
andy88 發表於 2010-11-15 20:35

買完之後...煩......錢..
回復

硬地兄,
您要嘅全港最後一隻最貴孖公仔,己交左比大蛇明...唉!加周兄又無份添! ...
westdoor 發表於 2010-11-15 20:55

3Q 喇 西門兄 你cut隻耳仔手工好正
回復

買完之後...煩......錢..
supercow 發表於 2010-11-15 22:45

無有錯勒, 買咗單柱, 又心思思換孖柱, 換完孖柱又心思思換呢隻, 倒不如一步到位, 唔駛煩................
回復

無有錯勒, 買咗單柱, 又心思思換孖柱, 換完孖柱又心思思換呢隻, 倒不如一步到位, 唔駛煩................ ...
hkp1196 發表於 2010-11-15 23:09

倒不如一步到位, 唔駛煩 X 2
回復