新用戶註冊
搜索
熱搜: hifi av 音樂
查看: 12503|回復: 29

[喇叭線] 踏上終極夢想的開箱 Tara Labs Omega Gold 喇叭線

我十分鐘意Taralabs..就算試不唔少線材之後, 都對Taralabs念念不忘, 但係次次都鼓唔起勇氣買旗艦, 今次..   報告要多d時間先得. 因為我接觸過既Taralabs都係十分難煲得好. 不過呢條Omega Gold一插已經有我本身個條Omega Edge既質素. 真係十分驚喜..

評分

查看全部評分

恭喜
回復

恭喜kachow兄夢想成真
回復

Taralabs.......越聽越叻
回復

ONE system  Tara Labs - Omega Gold spk cable match with GRANDE UTOPIA EM

AMP is GRYPHON MONO
DSC_0016 - Focal  Omegha  spk cable.jpg
回復

回復

One System Burmester AMP -  Tara Labs OMEGA GOLD spk cable - Kharma speaker.
回復

踏上終極夢想的開箱 Tara Labs Omega Gold 喇叭線

嘩,睇個樣⋯就知⋯身價不非。
好羨慕。

- 發送自我的 iPhone 大板凳應用
回復

恭喜,咁橋我又開喇叭箱,但嗰價就差很遠
回復

早2日先講近排比較靜 點知一個屈尾十 換條 終極 好!
回復

恭喜kachow兄
回復

好羨慕 x 2
回復

KaChow兄一出手就吾係講笑,正到呢!
回復

你條友仔, 又開一對天價sc?!

咁你之前果條係咪賣比超牛?! 哈哈.
回復

好黑的大水喉、、、、羡慕中
回復

racewong 發表於 2012-12-6 09:34

我要買都買呢條啦.....EDGE唔夠班...
回復

琴晚一直聽到2點幾, 真係唔想收機. 個種細緻度真係無得頂! 同埋個種非常有層次感既低頻.

我記得當年係hifi德聽過呢條Omega Gold. 對佢既超大音場十分難忘. 希望呢條線快d煲到有咁既效果..!
回復

racewong 發表於 2012-12-6 09:34

唉.. 唔知係唔係而家個市真係比較靜喇. 我見好多人放野都kick晒係度. 所以都未出手住. supercow佢鐘愛Kondo + tara labs..不過我條Omega edge都好大條. 個弧度唔可以太屈. 真係屋企要比放先得...
回復

踏上終極夢想的開箱 Tara Labs Omega Gold 喇叭線

kachow 發表於 2012-12-6 14:56
唉.. 唔知係唔係而家個市真係比較靜喇. 我見好多人放野都kick晒係度. 所以都未出手住. supercow ...

⋯未有人買⋯咪借俾我玩住先囉⋯!

- 發送自我的 iPhone 大板凳應用
回復

kachow 發表於 2012-12-6 14:56
唉.. 唔知係唔係而家個市真係比較靜喇. 我見好多人放野都kick晒係度. 所以都未出手住. supercow ...

No ar... I sold all my stuffs in 4 days....

Thanks Hiendy members again
回復