新用戶註冊
搜索
熱搜: hifi av 音樂
查看: 1701|回復: 7

[公告] 接受報名:Nikon x B&W x Hiendy 器材攝影研習班

攝影和音樂,原本為風馬牛不相及的兩項娛樂,
但透過HIENDY影音俱樂部的穿針引線下,
令原本不可能的都變為可能。
"器材攝影研習班"
這活動在悠揚樂韻襯托之下學習攝影,
讓會員輕鬆地拍攝出器材的神韻。
請把握機會,立即報名參加!

http://www.hiendy.com/hififorum/ ... p;extra=#pid1183578
呢次除左係B&W既試聽會外, 亦都有Nikon機試玩, 加埋有導師專門教影Hifi相, 教埋打燈, 連Nikon既人員都話好少有得教影hifi器材相, 大家掌握到技巧後, 第二時放二手可以影得靚仔D. , 呢個活動十分抵玩, 有得聽, 有得玩, 有野學!
回復

When to register ?
回復

我無用NIKON可以參加嗎?
回復

spw2728 發表於 2012-12-24 21:34
When to register ?

按個帖下面條link就可以去報名架喇
回復

racewong 發表於 2012-12-24 22:36
我無用NIKON可以參加嗎?

當然可以,不過好似已經爆咗囉喎,唔使揾版主頂雞頭呢
回復

pepsiman 發表於 2012-12-24 22:43
當然可以,不過好似已經爆咗囉喎,唔使揾版主頂雞頭呢

嘩! 咁快爆?! 仲快過線材比拼會喎!
回復

racewong 發表於 2012-12-24 22:48
嘩! 咁快爆?! 仲快過線材比拼會喎!

兩大品牌翹楚支持,唔咁快爆先奇呢...
回復