新用戶註冊
搜索
熱搜: hifi av 音樂
樓主: rogers910

[接線(RCA/ XLR)] 來自法國的詩人viard audiodesign Silver HD

以下有代理舊時的定價,代理網站上已更新定價(加左價)

定價當然不是實價,我和代理萍水相逢

買入pc時做剛好特價,只係平左少少

IC又係平少少,除非他做大特價或大客仔

有位師兄PM我說音響展代理他大特價,個價好筍的

可惜我買入是音響展前

回復

tckl 發表於 2013-1-8 23:46
唔知同另一同國籍的 ocellia 比較會如何呢?

ocellia線我都聽過,我是在深水埗聽的

那店鋪還有KONDO線聽,因有KONDO AB關係

我大約知道ocellia 咩聲底,viard比ocellia速度快,相對之下viard更著重中高頻

viard音場更深,闊度就不如ocellia

以Silver HD 和reference

platinum hd喇叭線貴reference非常多,不同定位檔次沒可比性

我收到消息ocellia會出OCC silver,據說貴reference一倍價

回復

可以pm電源線同訊號線的價錢比小弟嗎?
回復

講到我都心思思想買來試下....

請問用向前級HD12定HD20好D呢?
回復

TChan 發表於 2013-1-22 11:24
講到我都心思思想買來試下....

請問用向前級HD12定HD20好D呢?

據代理職員說點都係HD20好好多價格也是

BTW:你最好去代理聽下耳聽為實

回復

C Hing 可否pm 價錢給我,謝謝.
回復