新用戶註冊
搜索
熱搜: hifi av 音樂
樓主: racewong

[其他] 可能係全球最貴既音響架! Critical Mass Systems (CMS)

路人茂 發表於 2013-2-7 12:34
To: 三文魚腩兄:
呀茂唔識野,但也知know how 的價值,不過......
1.畢加索未死時的畫系唔值錢既。係佢 ...

回復

路人茂 發表於 2013-2-7 12:34
To: 三文魚腩兄:
呀茂唔識野,但也知know how 的價值,不過......
1.畢加索未死時的畫系唔值錢既。係佢 ...

茂哥, 爛鬼光碟唔駛1蚊呀!!!

回復

racewong 發表於 2013-2-7 13:11
你可以去代理試試丫嘛! 東哥出名好雙乳!

太貴了,賣patpat都唔掂,
所以只可以酸葡萄dry吹.
回復

racewong 發表於 2013-2-7 13:14
茂哥, 爛鬼光碟唔駛1蚊呀!!!

而家好多時連爛鬼光碟都省略,比個key你自己上網搞掂
回復

PP-HK 發表於 2013-2-7 11:59
所以hifi野千祈唔好拗, 最佳回覆"買啦、買啦"

I also have 史立沙x3
回復

比得呢個價不如考慮下醫學用零震台。
回復

hifi野就係咁架啦,十萬蚊既器材不會勝過一萬蚊器材十倍,但大把人買,能力負擔到就自然有市場,無就消失,一條幾萬銀既線計返料可能值一兩千或幾千,所以人地訂價係點真係無得拗。
回復

ChoiChoi 發表於 2013-2-7 15:35
比得呢個價不如考慮下醫學用零震台。

小弟對耳仔唔係好寧敏,有次有機試個震台,ON左同OFF左我都覺無分別,當然可能放左上去已減左震都有可能,ON左power可能好多十零廿個巴仙。
回復

racewong 發表於 2013-2-7 13:11
你可以去代理試試丫嘛! 東哥出名好雙乳!

Yes! Can borrow 710+720 as well.
回復

redwing 發表於 2013-2-7 15:47
小弟對耳仔唔係好寧敏,有次有機試個震台,ON左同OFF左我都覺無分別,當然可能放左上去已減左震都有可能 ...

Oh, 起馬多個on / off 制玩!
回復

ChoiChoi 發表於 2013-2-7 15:51
Oh, 起馬多個on / off 制玩!

調番轉頭睇, 零震台紿終係電子野, 有機會會壞.

CMS就只係一個架, 成世都唔會壞.

---------------------------------------

就等於有人BUY電處, 有人BUY拖板一樣.
回復

我想八掛問下,一隻三層既FE架大約要幾錢?
回復

呢隻架咁多吸盤係咪唔使用墊版,直接放機係上面就得?賣幾錢?

[img]http://www.stereotimes.com/images/esoteric_english.jpg[/img]
回復

老實講!一個架夠膽賣到幾拾萬一個,冇料冇改變就一早就執左笠唔會幾年都攞editor choice!佢一定有料到。不過呀茂就真糸冇本事買來玩!
呢的留番比的有能力既巴打買來玩吧!呀茂只能臨淵羡魚而己。
回復

路人茂 發表於 2013-2-7 16:31
老實講!一個架夠膽賣到幾拾萬一個,冇料冇改變就一早就執左笠唔會幾年都攞editor choice!佢一定有料到。 ...

我仲慘啦, 有得試都無位擺呀!
回復

racewong 發表於 2013-2-7 17:22
我仲慘啦, 有得試都無位擺呀!

換大屋
回復

racewong 發表於 2013-2-5 16:55
茂哥, 聽聞依隻CMS真係有料到, 連LEOKING都中埋毒!

遲D約埋一齊上名望聽吓好嗎? ...

King Sir !
回復

效果是否能超越美國極品架子HRS?有無師兄PK過?
回復

citizen 發表於 2013-2-7 22:44
King Sir !

亞洲首個全Maxxum已經到左香港,今日已送到物主家中!
Soulution + CMS + Magico Q5.jpg
回復

一套全銀色好靚,個架廿萬得唔得?
回復