新用戶註冊
搜索
熱搜: hifi av 音樂
樓主: sk555

[影音組合] sk555 的永遠BB班家庭影院

火.. [複製鏈接]
線但唔好剪要預多數呎
sk555 發表於 2010-7-19 23:55

線但唔好剪要預多數呎<<<ok understand
   蕉蘇有sb就要4個 <<咩黎,去邊度買
深淺明膠箱 各4 << 咩黎,去邊度買
看看需要而用深or淺  <<<<線糟?
線糟3呎一支 預多少妳要計 預多三數支

全部去ssp都有得賣
回復

看看需要而用深or淺<<<<呢個係明膠箱 有分深同淺既
回復

看看需要而用深or淺<<<<呢個係明膠箱 有分深同淺既
回復

線但唔好剪要預多數呎
andy88 發表於 2010-7-19 23:58

唉呀~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ssp咁大.............又挑戰我極限....
,線我知丫,其它呢....
5金鋪有冇架..........................hk lockhart道有冇呀............
回復

唉呀~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ssp咁大.............又挑戰我極限....
,線我知丫,其它呢....
5 ...
sk555 發表於 2010-7-20 00:02

電器舖啦 但蕉蘇去ssp永盛買啦
回復

電器舖啦 但蕉蘇去ssp永盛買啦
andy88 發表於 2010-7-20 00:06

收到~~~~ 搞掂要請你食飯
回復

深淺明膠箱 各4
andy88 發表於 2010-7-19 23:59

我点先知買深定淺?明膠箱愛黎做乜呀
回復

我点先知買深定淺?明膠箱愛黎做乜呀
sk555 發表於 2010-7-20 00:11

買曬佢啦 幾蚁個架咋 用黎比蕉蘇用架
回復

買曬佢啦 幾蚁個架咋 用黎比蕉蘇用架
andy88 發表於 2010-7-20 00:16

哦...............哈哈...........我都唔知係乜驚唔識買.....哈哈....去到照講.....哈哈....如果个明胶箱係4x4x4尺 8个..........哈哈哈哈...............
回復

哦...............哈哈...........我都唔知係乜驚唔識買.....哈哈....去到照講.....哈哈....如果个 ...
sk555 發表於 2010-7-20 00:20

唔係呀 係四個淺膠箱 四個高箱呀 電器铺d人知架啦
回復

唔係呀 係四個淺膠箱 四個高箱呀 電器铺d人知架啦
andy88 發表於 2010-7-20 00:23

哈哈...........哈哈...........哈哈...........
回復

不如直頭上天花啦
回復

不如直頭上天花啦
bigpun1975 發表於 2010-7-20 00:38

決定左喇,上次問倒轉後置咪研究中lor...
回復

決定左喇,上次問倒轉後置咪研究中lor...
sk555 發表於 2010-7-20 00:42

洗唔洗幫手?

整好post 相上嚟!
回復

洗唔洗幫手?

整好post 相上嚟!
bigpun1975 發表於 2010-7-20 00:45

唔知呢,多個人可能易d...我買左料先~
整好更post la~
回復

回復 1# sk555

5 sister...Nice setting...
回復

5姐呢套都叫永遠BB... 咁我果套實行叫永恆胚胎都得勒...
回復

回復  sk555

5 sister...Nice setting...
Einstein 發表於 2010-8-12 21:06

Nice乜鬼吖,你睇我隻中置咁細隻 好彩唔衰聲,頂住檔先,因為佢唔遮住个TV...hehee{:5_99:}
回復

5姐呢套都叫永遠BB... 咁我果套實行叫永恆胚胎都得勒...
datacoma 發表於 2010-8-13 00:49

比你笑死呀胚胎~~~~ 你係老手黎,快d post 你套架生黎睇下,教下我e d後背呀
仲有呀,你聽歌都啱我channel,得閒post d分享黎,等我e个懶鬼去買黎聽下
回復

比你笑死呀胚胎~~~~ 你係老手黎,快d post 你套架生黎睇下,教下我e d後背呀
仲有 ...
sk555 發表於 2010-8-13 01:26

近排我鍾意聽EMINƎM同陳奐仁。
又如果成年只可以聽一隻碟,我推介呢隻。

揀左其中幾首比5姐你試聽下先啦...

Cold Wind Blows

http://www.youtube.com/watch?v=x43-ohzxUWg&feature=fvst

Cinderella Man

http://www.youtube.com/watch?v=DgzSO3yyuUM

So Bad

http://www.youtube.com/watch?v=y-r9dRa-mfM&feature=fvst

No Love by Eminem Ft. Lil Wayne
http://www.youtube.com/watch?v=Sa35ZAdf5QY

Love The Way You Lie ft. Rihanna

http://www.youtube.com/watch?v=uelHwf8o7_U

評分

查看全部評分

回復