新用戶註冊
搜索
熱搜: hifi av 音樂
樓主: mpv

[品牌] Esoteric K系列同好會

oh
回復

smartone1228 發表於 2013-2-15 20:23
我都好希望入會.

C兄....出面大把現貨,早買早享受
回復

你虾我 。都冇左我個K-03開箱文的、5555555555
回復

馬丁 發表於 2013-2-17 08:10
你虾我 。都冇左我個K-03開箱文的、5555555555

之前用Esoteric個字search唔到.....唔關我事
做嘢加返.   我都好想聽下10M鐘的威力
回復

mpv 發表於 2013-2-17 08:21
之前用Esoteric個字search唔到.....唔關我事  
做嘢加返.   我都好想聽下10M鐘的威力{ ...

wellcom wellcom 來家訪一下我啦!但小弟剛換了新坐地喇叭沒開聲。我都係用蛋前後睇師兄的器材,口味好似同我差唔多
回復

馬丁 發表於 2013-2-17 08:39
wellcom wellcom 來家訪一下我啦!但小弟剛換了新坐地喇叭沒開聲。我都係用蛋前後睇師兄的器材 ...

PM凸
有新玩具!?!
回復

馬丁 Ching,

請問部 DIY 10M 鐘有無得訂做架 ?
可唔可以 PM 俾我喺邊度訂?
回復

各位師兄,那條鐘線好呢? ESO 果條定還是其他牌子更好呢?
回復

music 發表於 2013-2-21 18:21
各位師兄,那條鐘線好呢? ESO 果條定還是其他牌子更好呢?

C兄睇啱邊隻鐘?
回復

mpv 發表於 2013-2-21 20:55
C兄睇啱邊隻鐘?

未有決定,因未有機會聽聽G02及10m,又未打探這兩件巿價幾多,師兄有冇資料?
回復

G02實價約三萬五.....G01好似要過十萬
我都好想知道下G02 10M好,還是Trinity176.4醒.....
回復

mpv 發表於 2013-2-21 23:06
我都好想知道下G02 10M好,還是Trinity176.4醒.....
...

Trinity 多少$ ?
回復

實價約20K....但一套Esoteric靚仔好多....
回復

mpv 發表於 2013-2-21 23:06
...

另外想問下師兄,是不是如很多其他師兄所言,你不關掉K-03啲大製,只由得佢的電子面板進入省電模式?唔驚有問題的嗎?
回復

mpv 發表於 2013-2-21 23:15
實價約20K....但一套Esoteric靚仔好多....

你又講中喎
回復

music 發表於 2013-2-21 23:23
另外想問下師兄,是不是如很多其他師兄所言,你不關掉K-03啲大製,只由得佢的電子面板進入省電模式?唔驚 ...

冇錯K-03啲大製 同 colock 的power 電都 唔息得 一忽息就死得 K-03要2日先出返最靚聲 clock 仲仆街要用返一個星期先出返最靚聲
回復

馬丁 發表於 2013-2-22 11:10
冇錯K-03啲大製 同 colock 的power 電都 唔息得 一忽息就死得 K-03要2日先出返最靚聲 clock 仲 ...

馬丁兄,若家裏冇人,唔驚有咩閃失,起火喎?!
回復

music 發表於 2013-2-22 12:21
馬丁兄,若家裏冇人,唔驚有咩閃失,起火喎?!

出遠問先會息機.其实好多牌子都唔息機架..有D牌子連前.後级都建意唔息連standby都冇
回復

請問各位用K-03啲師兄,用什麼合併、前級和後級? 各師兄可否就自己啲組合,分享一下不同機夾Eso啲感覺呢。
回復

馬丁 發表於 2013-2-22 14:00
出遠問先會息機.其实好多牌子都唔息機架..有D牌子連前.後级都建意唔息連standby都冇 ...

Thanks,馬丁兄。
回復