新用戶註冊
搜索
熱搜: hifi av 音樂
樓主: racewong

[官方測試報告] racewong report - ECHOLE Obsession Signature XLR

racewong 發表於 2013-3-1 16:42
無錢了...........

買啦,買啦!早買早享受呀!
回復

細tec 發表於 2013-3-1 16:56
版主, 又會咁啱, 今晚我會試佢嘅電源線.

等你包膠呀,師兄!
回復

最平個條都咁贵!!!!!!!
回復

版主最好揾两条siltech同价位嘅信号线PK下咁就very good!
回復

睇泥依家D線廠都要"真金白銀"用靚料去做線,唔可以再用古靈精怪嘅什麼秘技去宣傳
回復

點解條線改個咁怪雞嘅名, 我查字典Obession 解作"fetish for deaf people".

連Eng門解釋禾刀吾係好盟
回復

racewong 發表於 2013-3-1 17:49
LAW記最近有咩新攪作?!

不如試O下對OBESSION啦, 包你中毒...

買唔起
回復

cckkjj2010 發表於 2013-3-1 19:11
版主最好揾两条siltech同价位嘅信号线PK下咁就very good!

佢既價位應該係公主果d grade.

下次有機會真係要pk一下.
回復

leoking 發表於 2013-3-1 23:57
點解條線改個咁怪雞嘅名, 我查字典Obession 解作"fetish for deaf people".

連Eng門解釋禾刀吾係好盟{:5_4 ...

KING SIR, 我串錯左咋, 正確應該係OBSESSION = 著迷.
回復

this one already kondo lpz or audio note SOOTTO grade
回復

$39K KO $12K is normal
回復

racewong 發表於 2013-3-2 11:11
KING SIR, 我串錯左咋, 正確應該係OBSESSION = 著迷.

不如下次搞返個ECHOLE Obsession Signature vs VDH MC Silver MKIII vs Audio Note SOOTTO vs 簫踢公主咁就正喇!
回復

c7c 發表於 2013-3-2 21:31
不如下次搞返個ECHOLE Obsession Signature vs VDH MC Silver MKIII vs Audio Note SOOTTO vs 簫踢公主咁 ...

咁要搵都靚場去攪依場比拼喎.
回復

racewong 發表於 2013-3-2 21:53
咁要搵都靚場去攪依場比拼喎.

以Hiendy今時今日嘅地位,easy job 啦!
回復

我自己都有sootto.圓潤啲但全頻就obsession S 嬴。
歡迎比試
回復

racewong 發表於 2013-3-2 11:11

回復

studiogrey 發表於 2013-3-2 23:11
我自己都有sootto.圓潤啲但全頻就obsession S 嬴。
歡迎比試

早知拎埋你對SOOTTO返屋企慢慢試啦
回復

I have more info - Echole is a Canadian company, but the boss is from Turkey. The cable's parts are from US and Turkey, but the cable core materials is made in Japan.

sootto + obsession should have very good system balance
回復

我都係sootto行頭,Argento SMR行尾,唔知轉咗呢對Obsession S行尾會有啲乜嘢分別呢?
回復

個價錢,夠我買部新機
回復