新用戶註冊
搜索
熱搜: hifi av 音樂
樓主: kachow

[分享] 重創的一擊 Esoteric P01+D01 & FE Pagode edition

火.. [複製鏈接]
威乜鬼吖~~~
忙緊攪D結婚野g ma~~~
我有keep住上hiendy咖~~~
jason_lwk 發表於 2010-12-7 21:39

結婚 ?!
回復

回復

真係'近'...:funk:
回復

要唔要3陪...:$
回復

唔爭在我又排隊先 ....不如加州兄搞個開放日俾Hiendy弟兄嚟參觀 ...
howin 發表於 2010-12-8 10:27

咁多位師兄肯比面黎..我緊係歡迎喇.不過比d時間小弟再搞搞d機先.. 可能岩岩轉用FE同換左個CDP聲音同之前變化好大. 要再下d功夫係喇叭擺位同房間度先可以減低d負面野. 如果唔係真係令大家失望.   不過我初步既結論係..越貴既器材未必係最好聲.. 但係發覺越貴既野放埋一齊係越難玩得好..
回復

當然歡迎喇!! 我都好想黎你度聽你套機既威力..尤其想聽下SME既魅力... Jan幫我搵緊d二手SME盤+ ...
kachow 發表於 2010-12-7 17:08

No Problem C Hing :)  May be you can listen to my SME TT first and see if you like the sound before purchasing one since every brand has its special characteristics.  Remember the old saying....One man's medicine is another's poison.:handshake
回復

咁多位師兄肯比面黎..我緊係歡迎喇.不過比d時間小弟再搞搞d機先.. 可能岩岩轉用FE同換左個CDP聲音同之前 ...
kachow 發表於 2010-12-8 17:06

好呀...等你 真係好想聽下頂級二嫂嘅威力 仲有Kharma嘅貴氣係點樣...小弟都想整條玩下當然唔係你地個d頂級野 其實低級個d Kharma係咪好唔掂架...即係一萬樓下個d呢...有無你地所講嘅貴氣??
回復

勁........... 成套器材夠俾層樓的首期
回復

好呀...等你 真係好想聽下頂級二嫂嘅威力 仲有Kharma嘅貴氣係點樣...小弟都想整 ...
howin 發表於 2010-12-9 00:20

卡馬中價電源綫我有條Suprem Reference下次去你屋企帶比你試,不過要小心,都有小小毐性架
回復

卡馬中價電源綫我有條Suprem Reference下次去你屋企帶比你試,不過要小心,都有小小毐性架 ...
shadam 發表於 2010-12-10 00:25

原來大雄哥都有用{:5_434:} 今個sunday有無假放? 包租公入嚟我度{:5_521:}
回復

原來大雄哥都有用 今個sunday有無假放? 包租公入嚟我度
howin 發表於 2010-12-10 07:41

都可以喎,玩完先返工,電聯
回復

shadam 發表於 2010-12-10 11:19

Wait for you
回復

plz count me in~
回復

shadam 發表於 2010-12-10 11:19

又係早場嗎?
回復

Wait for you
howin 發表於 2010-12-10 11:22

Can I join too ?   What time ar ?
回復

卡馬中價電源綫我有條Suprem Reference下次去你屋企帶比你試,不過要小心,都有小小毐性架 ...
shadam 發表於 2010-12-10 00:25

Suprem..都好似好正咁~~有機會我都想試
回復

又係早場嗎?
racewong 發表於 2010-12-10 14:26

要睇豪哥仔點安排,我諗下晝好啲,玩完食埋晚飯返工通頂
回復

要睇豪哥仔點安排,我諗下晝好啲,玩完食埋晚飯返工通頂
shadam 發表於 2010-12-10 16:03

大雄哥開親P, 都係OFFICE HOUR, 我依D寫字樓打工仔, 真係好難參與...
回復

大雄哥開親P, 都係OFFICE HOUR, 我依D寫字樓打工仔, 真係好難參與... ...
racewong 發表於 2010-12-10 16:08

星期日喎
回復

嗯, 星期日有機喎. 等我諗諗先.
回復