新用戶註冊
搜索
熱搜: hifi av 音樂
查看: 2429|回復: 4

[影評] 今晚要睇呢隻(未來報告) 實物圖

頂佢個肺,行版發行(洲立)(年代)今日又冇野番,呢期真係靜x過鬼連租碟舖都大叫救命...五窮六絕七番生,究竟幾時先番生呀
今晚所以食自己開封隻(未來報告)睇睇....
BD & AV 306.jpg
BD & AV 307.jpg
BD & AV 308.jpg
猩猩王黎左呢度, 講野都粗獷左
回復

哈哈...;P;P
回復

戲未睇完嫁...睇到ch.17商場果度暫停,留番下次睇埋....{:5_492:}{:5_492:}
有三個位既音效令我幾有印像...
ch.2 警察飛船起飛,果一下引擊發動氣流擴散做得唔錯,輕重有序..
ch.8 警察個人飛行器,突如其來一野爆發做到衝激效果,爽...
ch.9 死光槍,個低音震撼得黎係會聽到小小彈跳力...又係過癮...
聽日都係冇野租的話再睇埋下半場....

評分

查看全部評分

回復

頭先睇埋尾果小小,都冇乜料到....口水到尾
只有一個位叫做好d....
ch.18 湯先生開槍果一野,跟手疑犯跌落街,都可以試下高低音既....開槍果下低音爆炸力,玻璃爆裂都可以試試    高音夠唔夠出夠利,會否偏暗既....
回復