新用戶註冊
搜索
熱搜: hifi av 音樂
查看: 4743|回復: 9

[演唱會] Jackie Evancho >>>>>>又一隻正版BD出問題

話說尋日收工約左朋友,行雷閃電落大雨都要出去MK 走轉,落左地牢見到呢隻碟,睇下曲目又OK,返到屋企嗱嗱林開機la 20130331_220453.jpg 20130331_220507.jpg

椅??? 有聲冇畫嘅?? 唔係啩,咁邪??出碟,再play,又係咁........... 試播其他碟,聲畫又正常..........
唯有今日攞返出去,睇下點攪,落到地牢,講比老板娘知咁情況,佢就開機play,頂!!! 有聲有畫喎,WHY??????佢叫我update 下部機,我部劍仔650 都冇再出新update ,up 能咩,最值得一讚係老闆娘都即時換隻碟比我, 但都講明play 唔到都冇計.

後話::::點解而家d 正版碟會咁ga?郁 d 都play 唔到,咁我買正版嚟做咩?? 雖然我部BDP 唔係咩頂級機,但新買時都$4XXX ,點解要受咁嘅對待??
呢只碟我751 play到喎
回復

pinkhung 發表於 2013-3-31 23:29
呢只碟我751 play到喎

我知,我意思係要咁高階機先PLAY 到,咁我買正版碟咪冇保障,廠商係咪要檢討下呢?
回復

重要一提,又係有SONY 份
回復

居士 發表於 2013-3-31 23:38
重要一提,又係有SONY 份

宜家d碟多數加強左保安....
係時候換player
回復

STANLEY2468 發表於 2013-4-1 00:06
宜家d碟多數加強左保安....
係時候換player

751 而家咩價位呀??
回復

居士 發表於 2013-4-1 00:09
751 而家咩價位呀??

651好似$4xxx
can play iso
回復

要用乙肉機鳥
回復

你嗰firmware係唔係650BDCU-12-0327? 呢個係CA650最新嘅firmware, May 2012出....

回復

chrisclw 發表於 2013-4-2 17:17
你嗰firmware係唔係650BDCU-12-0327? 呢個係CA650最新嘅firmware, May 2012出....

係呢個verion,之後官網連650 都冇再show 出嚟。
回復