新用戶註冊
搜索
熱搜: hifi av 音樂
樓主: racewong

[官方測試報告] racewong report - Soulution 520 / 501

bcychung 發表於 2013-5-14 05:06
槍板主,我「硬係」覺得,要推屏風,一定要用一對大電流膽mono。

我心中成日都會「仍住」,Rogue Audio Ap ...

當年 krell ksa 加上 apogee 推到兩者皆成名⋯
回復

racewong 發表於 2013-5-13 17:57
收到, 謝謝意見.

如果HIENDY有日可以有一間SHOWROOM, REPORT就可以更加完美了. ...

支持!有計劃了嗎?
回復

leoking 發表於 2013-5-14 09:42
版主

請問Rogue 聲底如何? 以一對250wpc monoblock 來計、佢真係賣得好平  ...

king sir, 其實我未聽過rogue....

不過學你話齋, 以一對250wpc monoblock 來計、佢真係賣得好平, 所以先心郁郁想買入試試.

唔知定位李師傅有無聽過rogue推屏風呢? 我都好想知道得唔得?!
回復

阿樂 發表於 2013-5-14 11:49
支持!有計劃了嗎?

有計劃, 但未有錢...
回復

racewong 發表於 2013-5-14 08:47
我之前想買入Rogue Audio Apollo架, 不過太高身, 入唔到SOLIDSTEEL 6.3咋.

因為個架,放棄more choice,難明!
回復

dragonball911 發表於 2013-5-14 12:32
因為個架,放棄more choice,難明!

ball sir, 又比你篤爆!

其實我最想玩full set ARC...完左個心願, 先再試其他野. 哈哈.
回復

racewong 發表於 2013-5-14 13:23
ball sir, 又比你篤爆!  

其實我最想玩full set ARC...完左個心願, 先再試其他野. 哈哈. ...

餅主

老實講、Rogue 唔会係Ref 210 敵手!
回復

leoking 發表於 2013-5-14 13:53
餅主

老實講、Rogue 唔会係Ref 210 敵手!

哈哈, 我都覺得係!

所以我都係比D耐性等o下有無二手210出售好過. 哈哈.
回復

racewong 發表於 2013-5-14 11:55
有計劃, 但未有錢...

6月會有新Server同新Server room

hifi Show room...   以我地呢班唔識搵錢既班底..應該好難做到..
回復

wingchow 發表於 2013-5-14 14:52

hifi Show room...   以我地呢班唔識搵錢既班底..應該好難做 ...

商业,兴趣,兩件事
回復

wingchow 發表於 2013-5-14 14:52

hifi Show room...   以我地呢班唔識搵錢既班底..應該好難做 ...

我很贊同! 我地依班友仔真係唔識搵錢. 個網長期都咁窮...
回復