新用戶註冊
搜索
熱搜: hifi av 音樂
查看: 14639|回復: 26

[兩聲道] 95後的休閒音樂天地 

Uploaded with ImageShack.us

spk:elac elt9  SC:GUTWIRE PRIME
amp:onix ra125
cd:marantz ki pearl lite   PC: ACROLINK 4020
rca:saec sl2000
wall socket : voodoo
希望咁多位ching 可以比D意見  睇下ROOM Acoustic  有冇改善空間 
今次係小第 第一次分享自己的組合 雖然只是平價器材  但希望大家多多支持下

其實我想問下 如果我下次升級換邊樣較平相對改善較大

1 JUMPER  而加用緊生曬鏽原裝JUMPER
2 AMP PC  而加用緊好平既雜牌線
3 腳架      而加個腳架係企唔穩的 如果換可能都係大陸君子腳架或者solidsteel taoc 個D

唔該CHING 指點下小第迷津

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?新用戶註冊

評分

查看全部評分

平貴並不是問題,最重要玩得開心
回復

輕鬆聽音樂 ~ Enjoy .
回復

Good place and fun fun
回復

網球
回復

1 JUMPER  而加用緊生曬鏽原裝JUMPER
2 AMP PC  而加用緊好平既雜牌線
3 腳架      而加個腳架係企唔穩的 如果換可能都係大陸君子腳架或者solidsteel taoc 個D

唔該CHING 指點下小第迷津
回復

062477032 發表於 2013-4-28 23:16

1 JUMPER  而加用緊生曬鏽原裝JUMPE ...

第1,2 項一次過換走佢喇⋯diy好平的。

叧外⋯厠紙
回復

波子 彈弓 象棋見得多 網球膠紙廁紙又真係第一次見

評分

查看全部評分

回復

ivanchan 發表於 2013-4-29 17:02
第1,2 項一次過換走佢喇⋯diy好平的。

叧外⋯厠紙

其實我打算買廠線  如果一次買2樣 又赤喎  如果真係要2撰1  你認為換邊樣先好 ?  
回復

camelblue 發表於 2013-4-30 02:37
波子 彈弓 象棋見得多 網球膠紙廁紙又真係第一次見

網球 廁紙  其實係一位資深的前輩教我用的   網球佢地本身係研究黎比黑膠盤用的   佢話原理其實有少少似磁浮

但當然效果遠遠不及磁浮  但這樣的價錢 出黎有這樣效果  已經非常不錯 !!
回復

先換jumper吧,生銹真係會衰聲的⋯
回復

睇唔到相的
回復

馬丁 發表於 2013-5-2 17:44
睇唔到相的

咁神奇?  我岩岩用手機都睇到喎~   你再試多次
回復

062477032 發表於 2013-5-2 18:21
咁神奇?  我岩岩用手機都睇到喎~   你再試多次

貢可能我係大陸上網所以睇唔到
回復

馬丁 發表於 2013-5-2 18:45

請馬丁兄試下睇

本帖子中包含更多資源

回復

馬丁 發表於 2013-5-2 18:45

請馬丁兄試下睇  part 2

本帖子中包含更多資源

回復

062477032 發表於 2013-5-2 18:56

吾該師兄。我手機下唔到明天再回公司睇
回復

062477032 發表於 2013-5-2 18:56

吾該師兄。我手機下唔到明天再回公司睇
回復

個人小天地正吖
回復

062477032 發表於 2013-4-28 23:16

1 JUMPER  而加用緊生曬鏽原裝JUMPE ...

二手taoc經濟
回復