新用戶註冊
搜索
熱搜: hifi av 音樂
樓主: stephen2k

[品牌] mbl 同好會

火.. [複製鏈接]
回復 59# cowboy

$8000
回復

係1621A之原裝鎮

二年前,行貨好似係四仟幾
letsplay 發表於 2010-12-16 02:51

letsplay 兄, 我冇記錯, 你用緊 1621a
回復

$600 係咪美金呀!! 我怕美金都唔得!!
mainji 發表於 2010-12-15 23:39

問咗德國佬啦, 個墊1531 可以用
回復

pro2 雷射頭可以玩幾耐?要換又要幾錢?
cowboy 發表於 2010-12-16 08:08

你打去修理部問下,我都想知,佢會即時覆你
回復

問咗德國佬啦, 個墊1531 可以用
stephen2k 發表於 2010-12-16 11:50

係可以架,因為初期之1621都是用細鎮,後期先換大個鎮
回復

回復 61# stephen2k

$8000!!!!!!!
回復

係可以架,因為初期之1621都是用細鎮,後期先換大個鎮
letsplay 發表於 2010-12-16 13:01

letsplay 兄, 有機會去師弟仔到聽, 帶個墊嚟玩下咪知有冇幫助囉
回復

回復  stephen2k

$8000!!!!!!!
mainji 發表於 2010-12-16 13:50

但聽10年呢
回復

$8000你是說維收費?

PRO 2邊用到十年呀
回復

letsplay 兄, 有機會去師弟仔到聽, 帶個墊嚟玩下咪知有冇幫助囉  ...
stephen2k 發表於 2010-12-16 14:15

好呀,但要收費..................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................就奶茶一杯^^
回復

$8000你是說維收費?

PRO 2邊用到十年呀
letsplay 發表於 2010-12-16 16:06

我兩年前問過代理, Pro2零件佢哋收8000蚊, 但今時今日通脹, 就吾知收幾多
回復

好呀,但要收費................................................................................ ...
letsplay 發表於 2010-12-16 16:09

男人吾好飲咁多奶茶, 揀其他嘢好d
回復

好呀,但要收費................................................................................ ...
letsplay 發表於 2010-12-16 16:09

有機會嚟寒舍指教下, 等我吾駛成日出醜
回復

甘不如找樂聞幫手
回復

回復 68# stephen2k

好在我都重有9年用!!

評分

查看全部評分

回復

回復  stephen2k

好在我都重有9年用!!
mainji 發表於 2010-12-16 22:41

等到貨, 換咗新喇叭, 就可以一齊研究囉
回復

回復 76# stephen2k

http://blog.stereophile.com/axpona2010/new_from_mbl/

126 代替121,仲要潛得低去到44, 補121低頻不足
回復

回復 77# stephen2k

上月LeglessBird師兄帶來的《愛你.聆聽愛》"限量特別版"發燒CD, 今天入手咗一隻
回復

回復 78# stephen2k

錄音吾知靚吾靚
回復

回復 79# stephen2k

綠色底, 真係第一次見
回復