新用戶註冊
搜索
熱搜: hifi av 音樂
樓主: leoking

[後級] 雙雄會師 - Soulution 700 + Soulution 710

馬丁 發表於 2013-5-17 10:51
Call 波sir囉電分玩玩吓就識架啦

唔好攪啦, 我唔想拆左對心愛既3.7呀!
回復

馬丁 發表於 2013-5-17 10:51
Call 波sir囉電分玩玩吓就識架啦

首先要忍受得屏風剝咗衫個樣噃!

我都諗過下、將個內置高丶中分音拆走、玩三路電子分音: KR 推高、710推中、700 推低 人都癲!

評分

查看全部評分

回復

racewong 發表於 2013-5-17 10:52
唔好攪啦, 我唔想拆左對心愛既3.7呀!

貢右係拆左冇得還完.
回復

leoking 發表於 2013-5-17 10:58
首先要忍受得屏風剝咗衫個樣噃!

我都諗過下、將個內置高丶中分音拆走、玩三路電子分音: KR 推高、710推 ...

king sir 小弟返而角得平胸剝咗衫個樣好睇靚D重玩味D. 玩三路電子分音: KR 推高、710推中、700 推低 好風狂的終極玩法真係人都癲!..大至可幻想得出的音質,動态同控制力绝對一绝 .净底的细仔.音墙.音色諗下都好想聲開下耳界
回復

馬丁 發表於 2013-5-17 10:59
貢右係拆左冇得還完.

唔整到含包散哂都得嘅! 不過總不免有d分別.

評分

查看全部評分

回復

leoking 發表於 2013-5-17 11:12

小弟終指係..一係唔拆.一拆就玩大佢含包散就含包散.聲行先
回復

馬丁 發表於 2013-5-17 11:12
king sir 小弟返而角得平胸剝咗衫個樣好睇靚D重玩味D. 玩三路電子分音: KR 推高、710推中、700 ...

馬丁大哥:

我而家二路先啱啱開聲, P唔PK都未知!

不過丶以我性格最終唔試過三路係唔會心息! 對屏風俾我玩瓜咗就除外. 所以我話玩唔掂索性轉用Q5係講笑,有排同佢磨

評分

查看全部評分

回復

leoking 發表於 2013-5-17 11:22
馬丁大哥:

KING SIR, 你對屏風好命苦唷!

回復

racewong 發表於 2013-5-17 11:32
KING SIR, 你對屏風好命苦唷!

命苦 我俾d好嘢佢食㗎丶仲要係大大份、驚佢飽唔屎嗰隻

評分

查看全部評分

回復

leoking 發表於 2013-5-17 11:22
馬丁大哥:

King sir 小弟係發燒初哥一名請勿以大哥二字称呼 King sir 心竟小弟拜服.兄是一位真正有技術.理念.心機.又貪玩的高燒前辈.貢玩落去只應天上有的聲音好快比兄拉落凡間
回復

馬丁 發表於 2013-5-17 11:44
King sir 小弟係發燒初哥一名請勿以大哥二字称呼 King sir 心竟小弟拜服.兄是一位真正有技術.理 ...

路人甲: 馬丁兄,今星期不用再回大陸吧. Btw, 小弟對Metis月尾就運作到1000小時喇
回復

King sir 小弟係發燒初哥一名請勿以大哥二字称呼 King sir 心竟小弟拜服.兄是一位真正有技術.理 ...

Ha! 我時時比諭自己係內功薄弱、靠外家兵器去增強實力嘅儍佬

評分

查看全部評分

回復

i just love how people can tell how something sounds from a picture. No need to listen.  funny

回復

htc777 發表於 2013-5-17 12:04
i just love how people can tell how something sounds from a picture. No need to listen.  funny

haha, 所以我咩都搬返屋企試餐飽, 玩餐飽.

咁先可以keep住發燒既熱誠咋.
回復

leoking 發表於 2013-5-17 11:43
命苦 我俾d好嘢佢食㗎丶仲要係大大份、驚佢飽唔屎嗰隻    ...

但你遲早都會拆分音, 除衫喎...

你對20.1長期處於驚慌狀態, 所以我先話佢好命苦...
回復

leoking 發表於 2013-5-17 12:04
Ha! 我時時比諭自己係內功薄弱、靠外家兵器去增強實力嘅儍佬

King Sir, 人家送把大刀比小弟...都要有(功)力攞住先得喇....Case就像您
回復

leoking 發表於 2013-5-17 11:12

20.1可以還原架,整啦!
回復

feellikecyber 發表於 2013-5-17 12:02
路人甲: 馬丁兄,今星期不用再回大陸吧. Btw, 小弟對Metis月尾就運作到1000小時喇  ...

仲係大陸吖cyber兄. 7X24run 1000小時喇 崭新一代run-in王
回復

馬丁 發表於 2013-5-17 13:44
仲係大陸吖cyber兄. 7X24run 1000小時喇 崭新一代run-in王

辛苦曬,快D教識Baby同您煲對iof喇
回復

leoking 發表於 2013-5-17 12:04

ED儍佬我都想做.E係米貢所以King sir用 儍佬信7
回復