新用戶註冊
搜索
熱搜: hifi av 音樂
查看: 2518|回復: 4

[影評] 今晚睇呢套(瘋殺禁區)...殺殺殺

今日有碟租lu,睇番套殺殺血腥戲先..(瘋殺禁區)...
BD & AV 312.jpg
故事大綱:
在愛荷華州一個小鎮球場上,發生一宗迷離槍擊案件,警長大衛奉命追查。本以為能輕易結案,但其實案中有案。大衛發現鎮上居民陸續出現異常行為。他們身體會逐漸發生屍變現象;更甚是會迷失本性,見人就殺,殘害妻兒!大衛感到事件並不尋常,於是與手下羅素展開調查。逐步揭開現實假象,兩人發覺驚變背後,竟然與軍方一個秘密實驗有關;此時,大批喪屍居民正向倖存者展開連場大追殺。大衛決定帶著醫生妻子、手下羅素和無辜少女碧加,誓要以暴易暴,冒險殺出瘋人鎮!
睇唔出呢套野d聲好Q勁爆炸到暈暈地....尤其ch.3 12分幾鐘貨倉內果部大型收割機,包晒全屋都震,機乎變危樓要疏散咁滯,另外去到尾ch.7 90分鐘爆核彈,果浸風撲埋黎都好x勁....劇情都幾緊張ok...我就覺得冇奶味...{:5_492:}{:5_492:}
回復

呢只有冇bd呢
回復

暫時未有....{:5_543:}
回復

睇個樣又唔似好睇喎;P
回復