新用戶註冊
搜索
熱搜: hifi av 音樂
樓主: leoking

[其他] 你部冷氣有幾嘈?

leoking 發表於 2013-7-1 01:49
Wow, your 紅酒檳櫃之製泠風扇 produces 4dB! Time to buy a better one, pal

冇符!小弟蝸居淺窄,紅酒櫃只欣能放近聆聽座位。
大部份中小型紅酒櫃都有製泠風扇,只有部份大型(人咁高)紅酒櫃才是沒有風扇的。 小弟未需要,老細亦唔會批。
回復

#38 should be Rachmaninov
回復

chuck 發表於 2013-6-30 23:13
我無刻意去measure,但個冷氣始終都有小小噪音。所以我最鍾意冬天時聽HIFI。 ...

超認同
回復

CKKeung 發表於 2013-7-1 07:51
冇符!小弟蝸居淺窄,紅酒櫃只欣能放近聆聽座位。
大部份中小型紅酒櫃都有製泠風扇,只有部份大型(人咁高 ...

CK hing

如果聽歌時熄咗個酒櫃三丶四粒鈡、 d 酒會唔會變壞?
回復

westdoor 發表於 2013-6-30 22:54
試過用三個音壓計鴨舌刀唔出同數值,我建議用返個專用音壓錶參考性會較大,在我家測試數字如下,
1,開窗55d ...

回復

leoking 發表於 2013-7-1 10:13
CK hing

如果聽歌時熄咗個酒櫃三丶四粒鈡、 d 酒會唔會變壞?

temperature fluctuation is fatal to red wines!

評分

查看全部評分

回復

CKKeung 發表於 2013-7-1 12:10
temperature fluctuation is fatal to red wines!

Temp: 12-14c
RH: 60-70%
回復

開著冷氣大約40-45
回復

開著冷氣大約45-50
回復

開著冷氣大約38-42
回復

For those who has under 50dB when air-conditioner is on, can you share your brand and horse power of air-conditioner used please ?

Whoever feel your air-conditioner is quiet to use, please feel free to share also.  If you don't mind, please tell the approximate price also.
回復

I vote daikin
回復

x2

with air con on, around 32-35 db.
回復