新用戶註冊
搜索
熱搜: hifi av 音樂
樓主: timmywan

[地區] 屯門友埋位

火.. [複製鏈接]
你果個跟本就係屯門區,主要既私房AV SHOWROOM黎嫁啦,,
hooh 發表於 2010-8-14 14:22

下一個係你啦 成set mk重唔死
回復

成日係網上找D單純既網友,,
之後就話等叔叔帶妳去睇卡通片(功夫熊貓),,,
點知就帶人地去自己個私竇到教人吸 ...
hooh 發表於 2010-8-14 14:29

比你講到我係金魚佬
回復

下一個係你啦 成set mk重唔死
timmywan 發表於 2010-8-14 14:35

哈哈,,,我有幸成為屯門區私房AV SHOWROOM既其中一個分支
不過最快都要9月先齊架生
回復

哈哈,,,我有幸成為屯門區私房AV SHOWROOM既其中一個分支
不過最快都要9月先齊架生 ...
hooh 發表於 2010-8-14 14:46

時間啱啱好
回復

而家諗緊好唔好團購WIREWORLD果D十仔線
回復

hooh 發表於 2010-8-14 15:04

甘就要問大當家啦
回復

最衰冇得借線試嗎,,而家就係諗緊,,佢團購個價都係幾百,,
買左返黎試完唔0岩,,放返出去都係蝕1,2百
回復

最衰冇得借線試嗎,,而家就係諗緊,,佢團購個價都係幾百,,
買左返黎試完唔0岩,,放返出去都係蝕1,2百 ...
hooh 發表於 2010-8-14 15:19

你想要什麼聲音?無加米幾好聲.....我以前用過
回復

你想要什麼聲音?無加米幾好聲.....我以前用過
timmywan 發表於 2010-8-14 17:18

唔,,,真係唔識點答你,,就算我話我中意有層次既,包圍強既,
但有時出到黎個效果未係我想要既,但可能我又會中意嫁喎,,
所以真係要試先可以出到最後既結果,,以上既話好矛盾呢,,哈哈
回復

hooh 發表於 2010-8-14 15:04

ww十仔線 好喎~~
我都想試下同AQ SUB 3邊隻夾我啲雞嘢多啲
回復

唔,,,真係唔識點答你,,就算我話我中意有層次既,包圍強既,
但有時出到黎個效果未係我想要既,但可能我又會中 ...
hooh 發表於 2010-8-14 17:23

AV就是從矛盾中取得平衡
心情唔同聽的聲音又唔同
回復

AV就是從矛盾中取得平衡
心情唔同聽的聲音又唔同
timmywan 發表於 2010-8-14 17:57

就係囉,,所以先諗好唔好團購條WW十仔線黎試,
回復

屯門友埋位

前晚waisspstaff兄來我家聽野
就係嚟咗你屋企,即刻"賴"嘢,毒氣室即係毒氣室!不過真係獲益良多,同一套片,係師兄到播,變咗另一套片!犀利犀利!

Sent from my iPhone using 大板凳
回復

屯門友埋位

[quote]就係嚟咗你屋企,即刻"賴"嘢,毒氣室即係毒氣室!不過真係獲益良多,同一套片,係師兄到播,變咗另一套片!犀利犀利!

Sent from my iPhone using 大板凳[/QUOT
請問大家有d咩入門投影好介紹呢同電幕!
回復

[quote]就係嚟咗你屋企,即刻"賴"嘢,毒氣室即係毒氣室!不過真係獲益良多,同一套片,係師兄到播,變咗 ...
waisspstaff 發表於 2010-8-15 09:49

Sanyo Z800 ...不過唔好去呢度買專業影院
回復

屯門友埋位

Sanyo Z800 ...不過唔好去呢度買專業影院
甘三零hc3800$13800又點睇師兄,師兄你介紹嗰隻又幾好咼不過幾銀呢,貪佢短距強,同有個蓋庶鏡頭!

回復

甘三零hc3800$13800又點睇師兄,師兄你介紹嗰隻又幾好咼不過幾銀呢,貪佢短距強,同有個蓋庶鏡頭!

Sent ...
waisspstaff 發表於 2010-8-15 19:30

3800都唔錯..DLP色好靚...不過無len shift安裝要花d功夫...想知幾錢你睇下我個post就知....
回復

各位屯門師兄大家好,新丁Eric報到。
小弟住青磚圍,請大家多多關照。
回復

1)  timmywan         屯門龍門居
2) agnes_b            屯門???(就搬)
3) HINTEL              屯門大興
4) howin                屯門冠峰園
5) daken                屯門難地
6) faigoal               屯門碼頭美樂花園
7) Pinkau               屯門碼頭悅湖山莊
8) stanley2468       屯門難地(就搬)
9) KITCHAN            海麗花園
10)L06300204        屯門湖景
11)waisspstaff        屯門富建花園
12)hooh                 屯門良景
13)ERIC                屯門青磚圍
回復

1)  timmywan         屯門龍門居
2) agnes_b            屯門???(就搬)
3) HINTEL              屯門大興
4) howin                屯門冠峰園
5) daken                屯門難地
6) faigoal               屯門碼頭美樂花園
7) Pinkau               屯門碼頭悅湖山莊
8) stanley2468       屯門難地(就搬)
9) KITCHAN            海麗花園
10)L06300204        屯門湖景
11)waisspstaff        屯門富建花園
12)hooh                 屯門良景
13)ERIC                屯門青磚圍
14)Joe                  屯門 紫田村(剛剛要收地)
回復