新用戶註冊
搜索
熱搜: hifi av 音樂
樓主: timmywan

[地區] 屯門友埋位

火.. [複製鏈接]
各位師兄大家好, 小弟初黎報到, 多多指教, 食飯記得叫我呀!
回復

1)  timmywan         屯門龍門居
2) agnes_b            屯門???(就搬)
3) HINTEL              屯門大興
4) howin                屯門冠峰園
5) daken                屯門難地
6) faigoal               屯門碼頭美樂花園
7) Pinkau               屯門碼頭悅湖山莊
8) stanley2468       屯門難地(就搬)
9) KITCHAN            海麗花園
10)L06300204        屯門湖景
11)waisspstaff        屯門富建花園
12)hooh                 屯門良景
13)ERIC                屯門青磚圍
14)鬼馬小靈精          屯門新圍苑
回復

屯門新圍苑...好近我喎,,幾時比我上黎攪攪震先,,
回復

屯門新圍苑...好近我喎,,幾時比我上黎攪攪震先,,
hooh 發表於 2010-8-18 22:13

你又想攪人
回復

你又想攪人
timmywan 發表於 2010-8-18 22:17

唔係呀,,,研究研究姐,,
回復

甘一齊啦
回復

甘一齊啦
timmywan 發表於 2010-8-18 23:46

哈哈,,但都要得CHING同意先得既,,
大C咁星期5係咪OK嫁喇,,
係我就CFM埋KIT同果位CHING(佢叫魚呀)
係就星期4,5再CALL約時間
回復

1)  timmywan         屯門龍門居
2) agnes_b            屯門???(就搬)
3) HINTEL              屯門大興
4) howin                屯門冠峰園
5) daken                屯門難地
6) faigoal               屯門碼頭美樂花園
7) Pinkau               屯門碼頭悅湖山莊
8) stanley2468       屯門難地(就搬)
9) KITCHAN            海麗花園
10)L06300204        屯門湖景
11)waisspstaff        屯門富建花園
12)hooh                屯門良景
13)ERIC                屯門青磚圍
14)Joe                  屯門 紫田村(剛剛要收地)
15)鬼馬小靈精         屯門新圍苑

而家個排位就啱喇。
回復

回復 87# timmywan

師父, 你幾有空攪我呀, 記得call齊個日d Ching喎
回復

屯門友埋位

記得約埋我呢個初哥呀

- 发送自我的 iPhone 大板凳应用
回復

回復  timmywan

師父, 你幾有空攪我呀, 記得call齊個日d Ching喎
joeyu3003 發表於 2010-8-20 19:13

邊D CHING先,,到時可能一堆人黎攪事嫁喎
尋晚先同大C 3,5成群去左另一位CHING家攪事
回復

唔緊要不過我屋企太細, 我唸3-4人都ok.
回復

唔緊要不過我屋企太細, 我唸3-4人都ok.
joeyu3003 發表於 2010-8-21 16:21

你屋企重細
回復

你屋企重細
timmywan 發表於 2010-8-21 20:42

師父唔好誤會, 我意思係權力細.
回復

屯門友聚會
大家認為如何?
回復

屯門友聚會
大家認為如何?
timmywan 發表於 2010-9-13 18:42

講左好耐啦!
回復

講左好耐啦!
ERIC 發表於 2010-9-13 18:47

你地有人復先得
回復

我今個星期二唔得,期他日子無問題。
回復

你地有人復先得
timmywan 發表於 2010-9-13 18:52

即到
回復

我地搵一晚一齊出黎食飯
邊個唔黎就比雙份
回復