新用戶註冊
搜索
熱搜: hifi av 音樂
查看: 5718|回復: 14

[數碼線] 可以取締我D黑猫;銀星及510和專業錄音室的線

從我由DP-777再換解碼器之後, 我不停去試D價廉物美, C/P值高的線, 希望可以把新解碼的潛質盡量發揮
有晚和個玩耳機的友人出旺角食飯, 個朋友見未夠鐘開餐, 話想上間相熟的舖頭睇下野先, 咁就上O左去
個店的負責人見我新黎, 起我底, 跟住就指指佢地個報告板上零零丁丁的一條線, 叫我攞返去試下, 順便俾D意見
結果一插入去令到整體(包括音場; 定位; 厚潤; 細節; 餘韻及感情)都有明顯的進步, 唯有放晒其他D線並落去找數
我在其他台一講以上的說話, 就俾人話我賣廣告, 希望在Hiendy唔會啦  
起碼大家一路都睇住點樣跌落音響的無底深潭
更加知道我係個為o左追求靚聲而敢於試新野的同時也要物超所值的玩家啦

評分

查看全部評分

Tony Hing,
How much and where to buy?
回復

請問有無AES/EBU數碼線,幾錢同邊度買?
回復

旺角黑貓???做煙的廠????
我這小卒上去混吉都冇被起底,不過我有撻朵,我係高手的會員。
回復

gundamfix2005 發表於 2014-1-10 14:52
Tony Hing,
How much and where to buy?

x2
回復

回復

faigoal 發表於 2014-1-10 15:27
請問有無AES/EBU數碼線,幾錢同邊度買?

佢地好似得一款數碼線, 其實間野都唔係我地平時會行的類型, 佢地主要做耳機野.
回復

我有需要嗎 分享下就話係廣告, 咁咪無人出報告
我之前post屋企D相, 係有師兄上過去, 証明我係一個傻的玩家, 鍾意試新野
及我無須為任何人賣廣告
回復

多谢師兄分享
回復

hiendy2014革新了,代理見呢Dpost好敏感架。小牌子只能自求多福。
回復

各有各做姐, 唔洗揾人墊底嘅...
回復

附圖是我用來出售線材時POST給賣家的相片

我係以上線材的上手擁有人, 這些線亦為我帶來很多美好時刻

Black Cat

Black Cat
回復

多謝分享
回復

share下線材用後感就話廣告?
線材唔係抆就插咖啦 又冇話天下無敵 只係配合器材發揮得比其它線好啫
話知小卒定小學雞 反正又真係未見過大蛇痾尿
貼d同回d有建設少少o既野黎見識下呀嗎
以我認識o既呢位師兄,唔係沉迷品牌同用眼去聽hifi o既人黎
乜野都未試就定型或者潑冷水會唔會係耳水不平衡定心理不平衡?
留d時間聽下野好過上黎發放d無里頭負能量啦
回復

請分享埋幾多錢,thanks!
回復