新用戶註冊
搜索
熱搜: hifi av 音樂
查看: 9724|回復: 3

[最新產品] PASS LABS推出全新 Point 8系列後級放大器

PASS LABS推出全新 Point 8系列正式登陸本公司陳列室,Point 8系列是PASS LABS經多年來研發出的最新系列,秉承最高旗艦系列XS的設計,聲音方面也有突破性的發展及改進,歡迎各位親臨本公司陳列室試聽及選購!

XA.8_stack -1.jpg
med_mono_rear -1.jpg

品牌板主你好,
三天前給了你PM問及PASSLABS 的產品問題, 但至今還未收到你回覆.
請問你是否沒有上網? 定係你覺得我唔係客, 白撞, 所以唔回我?
回復

obee 發表於 2014-4-20 18:11
品牌板主你好,
三天前給了你PM問及PASSLABS 的產品問題, 但至今還未收到你回覆.
請問你是否沒有上網? 定係 ...

obee兄:

唔好意思,放了幾天假,未能即時回覆,請見諒 已回覆PM,Thanks!
回復

asclhk 發表於 2014-4-22 14:58
obee兄:

唔好意思,放了幾天假,未能即時回覆,請見諒 已回覆PM,Thanks!

謝謝回覆
回復