新用戶註冊
搜索
熱搜: hifi av 音樂
查看: 5888|回復: 10

[喇叭線] 邊度買Audioquest 喇叭線最多款選擇同埋價錢係最抵?

邊度買Audioquest 喇叭線最多款選擇同埋價錢係最抵?

如題,唔該哂各師兄
德發名缐屋
回復

唔該哂, 師兄 ^^
回復

師兄好耐無見...但想問如果最多折頭最抵...又邊度買會好d.....平d, 二手買得多,一手果d 好貴 ....
回復

wuying908 發表於 2014-11-23 21:16
師兄好耐無見...但想問如果最多折頭最抵...又邊度買會好d.....平d, 二手買得多,一手果d 好貴 .... ...

其實多D落去同sales吹下水, 熟左, 個價自然會靚
回復

可能要洗左好多錢先吹得熟
回復

wuying908 發表於 2014-11-24 07:40
可能要洗左好多錢先吹得熟

回復

bigpun1975 發表於 2014-11-23 21:44
其實多D落去同sales吹下水, 熟左, 個價自然會靚

中計
回復

其實去過幾間店舖,有時買左線幾個月行幾個月見到,佢見我都冇咩入手,有時招呼都冇同我打 所以我買野都只會去直接問個現金價,仲有冇得平呀...有d 串到話依個實價來添....
回復

In terms of price, 深水埗 永盛 is also OK.  Normally they don't have stock for expensive items but can order on request.  There are two 永盛 and I prefer the one near Kweilin Street.
回復

Felix 發表於 2014-11-24 22:26
In terms of price, 深水埗 永盛 is also OK.  Normally they don't have stock for expensive items but c ...

ching 我都是去果一間,因為另一間有賣音響果間,d 人好似唔係好理人, 唔及桂林街果間咁友善
回復