新用戶註冊
搜索
熱搜: hifi av 音樂
樓主: bigpun1975

[公告] 銅鑼灣 KEF STORE 陳列貨品清貨優惠 - 低至五折

They always act like that like there is only one choice in the market.

I have been there once and will not be interested anymore.  They have kind of attitude problem too.

Entirely no eagerness for business or introducing their products.  Very rare in real business world.
回復

calcal 發表於 2014-7-14 17:34
堂堂KEF保部cd機七日都唔夠膽. 只係原價6折. 平時都有8折啦! 找阿水買!   ...

就係囉... 折左都差唔多9K, 雖則以HI-FI野計都係CHEAP野一部, 佢係貨物出門恕不退換個隻, 一日保都冇的, SIDE Q 時間......
回復

完全唔明點解冇保? 貨又係佢地的! 咁點解唔買水貨? 買水貨冇保心甘命底!
回復

AS881 發表於 2014-7-15 22:17
完全唔明點解冇保? 貨又係佢地的! 咁點解唔買水貨? 買水貨冇保心甘命底!

因為當你地係水魚
回復

對依間野冇好感,09年係新城市KEF Shop啲sales
十問九唔應,態度超差,跟著去左B&W買左805s + HTM4s
b&w啲display喇叭都保5年啦
回復

curtis9797 發表於 2014-7-16 01:44
對依間野冇好感,09年係新城市KEF Shop啲sales
十問九唔應,態度超差,跟著去左B&W買左805s + HTM4s
b&w啲d ...

師兄禾刀試過 當年仲係新城市,又係做緊減價,等緊位食飯咪入去望下,點知望多兩下,真係望下,刀冇問嘢試嘢,個店員突然一句彈埋嚟同禾講「要買好買啦,蘇州過後冇艇搭」禾果刻真係呆咗,心諗睇下刀唔得?駛唔駛咁串 從此,禾再不理會呢個品牌,連showroom態度刀咁,再好嘅產品刀冇用
回復

產品就冇罪嘅,最多唔經HK 代理買
回復

Rubbish what a waste of time and energy to go there
回復

各位朋友, 對於今次保養問題帶來的不便, 先對大家說一聲抱歉

我地市場部在 display 清貨推出後亦馬上和同事溝通, 所有陳列貨品會享有正常的保養

至於同事的態度, 如果有投訴, 請 PM 我地, 我地會續一同同事檢討...

希望得到大家諒解.

KEF 市場部 Hebe

評分

查看全部評分

回復

KEF-HK 發表於 2014-7-17 09:34
各位朋友, 對於今次保養問題帶來的不便, 先對大家說一聲抱歉

我地市場部在 display 清貨推出後 ...

主動跟進
回復

AS881 發表於 2014-7-16 13:00
產品就冇罪嘅,最多唔經HK 代理買

咁又係
回復

有時管理層想做好,都要前線配合,
但香港太多打工都hea住做,都沒有heart
做好自己的位置,好多牌子生意都死在sales手裡
回復

Good job, hope your can improve it!
回復