新用戶註冊
搜索
熱搜: hifi av 音樂
查看: 7227|回復: 34

[其他] A real bargain

我是一位head-fier, 一直對自已的3對headphone相當滿意: 音場宏大的Sennheiser HD800, 招待人客時自已聽的Sennheiser HD600, 晚上兒子就寢後使用的不漏音Closed back can Denon D7000, 去星洲渡假,去Coleman Street 的Adelphi 朝聖, 行左入Jaben Headphone Singapore, 就出事了

評分

查看全部評分

之前有使用德國品牌Beyerdynamic 的headphone, 包括 DT880 (250ohms), DT880(600ohms, recabled), DT770Pro,
因為難換線, 升級空間比較少, 就出售了, 但質素是不俗的
900x900px-LL-d567c630_39918_419725751826_670096826_4572836_4510311_n.jpg

評分

查看全部評分

回復

上星期日到了新加坡, 星期一就去了Adelphi, 冇買, 但念念不忘, 因為價錢平香港太多
回復

明天就走了, 到了今日, 下午有空檔, 決定去馬, 即時買入

評分

查看全部評分

回復

回復

借住老哥不太夠力的head-amp煲住先
回復

價錢連退稅大約是香港正價的60%, 另一旗艦T5也是同價, 報告完畢, 多謝收看

評分

查看全部評分

回復

Keane0828 發表於 2014-7-27 22:37
價錢連退稅大約是香港正價的60%, 另一旗艦T5也是同價, 報告完畢, 多謝收看  ...

師兄,lcd3, lcd-x等平香港多嗎?
回復

beyer喺新加坡買特別平??
回復

henrykee 發表於 2014-7-27 22:57
師兄,lcd3, lcd-x等平香港多嗎?

唔清楚
回復

peterpenhk 發表於 2014-7-27 22:57
beyer喺新加坡買特別平??

全線Beyer 都係特價
回復

Hi,
Please pm me the price since I have interest to buy one.

Thanks
回復

pmED
回復

Good headphone! HK street price around 7800, a lot cheaper in Singapore?
回復

nickif 發表於 2014-7-27 23:19
Good headphone! HK street price around 7800, a lot cheaper in Singapore?

yes
回復

$7800...60%.....
回復

I am interested. Please PM price. Thanks!
回復

冇咁多
回復

tst123 發表於 2014-7-28 05:01
I am interested. Please PM price. Thanks!

PMed
回復

回家後插返入V200聽, 好聽, 很耐聽

評分

查看全部評分

回復