新用戶註冊
搜索
熱搜: hifi av 音樂
查看: 3241|回復: 10

[分享] 鐵盒珍藏版,蜘蛛俠2決戰電魔,3D+2D雙碟裝

今日剛出,即取貨!

評分

查看全部評分

幾經辛苦,因為我無訂到,行晒成個旺角~最終比我海底撈月買到

講番隻碟,昨晚睇完~MASTER OF 4K
真係好清~好靚~

評分

查看全部評分

回復

mutsubb 發表於 2014-8-16 08:03
幾經辛苦,因為我無訂到,行晒成個旺角~最終比我海底撈月買到

講番隻碟,昨晚睇完~MASTER OF 4K

師兄幾$買呀,我未有時間睇,準備今日煲!
回復

我$319,嚇死以為無貨,話說搵晒成個旺角都無,最後上左朗豪坊頂樓,見到個盒排隊比錢,點個SALES姐姐搵左成10分鐘又吾肯收我錢,最後另一位姐姐收我錢我先安心~,再多5分鐘,最初既姐姐攞住隻海底撈月~~~比我~~~
下次都係記得訂貨
講番今隻,超勁蜘蛛俠2,真係做得好清~~~
回復

mutsubb 發表於 2014-8-17 21:50
我$319,嚇死以為無貨,話說搵晒成個旺角都無,最後上左朗豪坊頂樓,見到個盒排隊比錢,點個SALES姐姐搵左 ...

下次記得訂貨$299,送袋,畫面的確有驚喜,音效亦不錯,唯獨是結尾,有啲不舒服感覺!
回復

jj1996 發表於 2014-8-17 22:01
下次記得訂貨$299,送袋,畫面的確有驚喜,音效亦不錯,唯獨是結尾,有啲不舒服感覺! ...

Ch7,14最好試!尤其14
回復

pinkhung 發表於 2014-8-17 22:28
Ch7,14最好試!尤其14

多謝版主提醒,已看完2D版本,會再睇3D版本,順便留意下CH7&14,本人發覺多套電影,3D版音效較2D版為好,又或者是我木耳聽錯!
回復

我亦因為尾段~所以喜歡今集,
勁爆蜘蛛俠<<老實我吾喜歡男主角
因為有D吾夾~係我心入面蜘蛛俠係卑慘角色~
新一輯角色已吾討好

但今集,女主角太妻美~~~~

評分

查看全部評分

回復

mutsubb 發表於 2014-8-18 20:07
我亦因為尾段~所以喜歡今集,
勁爆蜘蛛俠

女主角的結局,令我感到十分意外,有點兒不快!
回復

今集畫面很清很鮮艷,聲效亦很好。
男女主角都有超越一般動作片嘅演出。
女主角嘅結局都係跟返漫畫版⋯⋯

評分

查看全部評分

回復

ivanchan 發表於 2014-8-19 20:33
今集畫面很清很鮮艷,聲效亦很好。
男女主角都有超越一般動作片嘅演出。
女主角嘅結局都係跟返漫畫版⋯⋯ ...

全屬個人感覺,第一次睇,畫面不是太靚,第二次重温,感覺真的不一樣,清晰而立體,音效正如版主所言,ch 7 & 14 ,一個字形容(勁), 至於3D畫面,比2D更清晰,更立體!
回復