新用戶註冊
搜索
熱搜: hifi av 音樂
樓主: jj1996

[分享] CD WAREHOUSE 現已接受預訂!

thx
回復

xlarge 發表於 2014-10-20 10:45
11月11日出街,如無意外的話。。

頭先經過CD WAREHOUSE ,原來佢張,預訂海報有寫,11月11號!
回復

輝煌老闆誓神劈願咁話提早左喺10月31號出喎
不過唔知堅定流
回復

KingAlien 發表於 2014-10-23 09:52
輝煌老闆誓神劈願咁話提早左喺10月31號出喎
不過唔知堅定流

早出早享受!
回復

早兩日忍唔住買咗美版,啱啱先喺76睇到呢post,強國版嘅3D版都有IMAX, 早知等下先啦

http://www.post76.com/x2/forum.p ... page%3D1&page=3

強國版 Street Date: Nov, 2014

影片配置:      

3D 藍光:         
語言: 英語7.1.4杜比全景聲(DOLBY ATMOS)*、普通話杜比數字5.1
字幕: 簡體中文、繁體中文(香港)、繁體中文(臺灣)、英文
螢幕:含IMAX鏡頭多種比例

2D 藍光:
語言: 英語7.1.4杜比全景聲(DOLBY ATMOS)*、普通話杜比數字5.1
字幕: 簡體中文、繁體中文(香港)、繁體中文(臺灣)、英文
螢幕: 2.40:1

DVD:
語言: 英語杜比數位5.1、普通話杜比數字5.1
字幕: 簡體中文、英文
螢幕: 2.40:1

藍光花絮碟:
語言:英語
字幕:簡體中文、繁體中文(香港)、繁體中文(臺灣)、英文等

內容:
1、導演拍攝
2、絕跡重生的進化:第二代; 極速駕駛;小城鎮,大電影;影子規章啟動;背水一戰;人民共和國;機器恐龍的崛起;畫龍點睛
3、又一部大片
4、設計一瞥
5、T.J.米勒:農場嬉皮士
6、預告片
7、BD-LIVE
回復

chhanthony 發表於 2014-10-24 12:06
早兩日忍唔住買咗美版,啱啱先喺76睇到呢post,強國版嘅3D版都有IMAX, 早知等下先啦

I Am Waiting !
回復