新用戶註冊
搜索
熱搜: hifi av 音樂
查看: 32174|回復: 99

[前級] 想請教各位師兄 accuphase c-2410 改電壓

想請教各位師兄我都係金仔新會員,入左部 accuphase c-2410 水貨但唔知點改電壓,請各位師兄師姐幫小弟一把敎路,感激不盡!
水貨但不是已改220V? 那就頭痛了. 金仔新機中大約已經沒有了那個跳線表, 內行人是同這門來賺錢, 大約也不會公開......
回復

可以幫忙嗎?
回復

請看PM,按著作即可,一點都不難

評分

查看全部評分

回復

師兄幾銀入啊?
回復

多謝rogerchou pm相助,呢兩日會將相post ⬆️來等候救援,十分感激各位出手相助。

評分

查看全部評分

回復

rogerchou 發表於 2014-10-23 04:57

十分感謝rogerchou 師兄,我 Mail : [email protected]    .thanks!
回復

wung0317 發表於 2014-10-23 08:07
多謝rogerchou pm相助,呢兩日會將相post ⬆️來等候救援,十分感激各位出手相助。 ...

這是一個需要靠廣告營運的網站,請不要post這種改電壓教學的照片,這對代理不是很公平。

評分

查看全部評分

回復

wung0317 發表於 2014-10-23 08:13
十分感謝rogerchou 師兄,我 Mail :     .thanks!

CHing,
Please also forward me the PM re changing voltage power from 100V to 220V?  I intend to buy an Accuphase Pre-amplifer (model: 2420) in Japan.  Can you tell me where to buy and how much regardign your pre-amp?

回復

我都要呀.

[email protected]
回復

wung0317 發表於 2014-10-23 08:07
多謝rogerchou pm相助,呢兩日會將相post ⬆️來等候救援,十分感激各位出手相助。 ...

恭喜你先
回復

rogerchou 發表於 2014-10-23 04:57

師兄真係好人
回復

回復

唔係好人咁簡單,個e-mail 幫到好大忙,勁!
回復

可否也給我學下嘢,成日都想係日本找部机,但不知怎轉壓。[email protected], 謝!
回復

rogerchou ching, would you pls PM me also?  I have been looking for accuphase water goods from Japan!  Thanks so much!
回復

Roger hing,可否PM,等小弟學下野
回復

見好多師兄買Accuphase 水貨,請問水貨通常平行貨多少?
回復

行貨十算有多、水貨跟日圓計埋運費都平好多
回復

wung0317 發表於 2014-10-31 13:12
行貨十算有多、水貨跟日圓計埋運費都平好多

Thx CHing。如果不是近日 Yen 大跌,那麼以小弟的情況水貨只便宜少少
回復