新用戶註冊
搜索
熱搜: hifi av 音樂
樓主: epic

[線材] 2014 年最後一個驚喜 (Siltech King Jumper開箱)

之前我都係用GM, 後來轉用GE.
回復

epic 發表於 2016-1-5 12:07

Can C hing PM me the price of the King Jumper and how it makes the GE sound improved?  I am currently using 2 pair of speaker cables for now.
回復

epic 發表於 2016-1-5 12:07

請問師兄SILTECH JUMPER 在邊樹買和幾錢 ? 請PM,謝謝!
回復

willip 發表於 2016-1-5 16:12
Can C hing PM me the price of the King Jumper and how it makes the GE sound improved?  I am curren ...

Siltech jumper 用了後,不單高音去得盡,連低音層次和分析力都有改善,變化係好大! GE 因有對尾翼,喇叭線一定要用义,jumper 就一定要用蕉才掂。就是早前朋友帶對kharma jumper 來試,試完立克中毒,所以就選擇了買條Siltech !
回復

請問師兄SILTECH JUMPER 在邊樹買和幾錢 ? X2 請PM,謝謝!
回復

請問師兄SILTECH JUMPER 在邊樹買和幾錢 ? X3 請PM,謝謝!
回復

請問師兄SILTECH JUMPER 在邊樹買和幾錢 ? 請PM,謝謝!
回復

恭喜師兄

請問師兄SILTECH JUMPER 在邊樹買和幾錢 ? X4 請PM,謝謝!
回復

恭喜師兄,請問師兄SILTECH JUMPER 在那裡買和幾錢 ? 請PM... 謝謝.
回復

Just want to follow up if C hing is still using the jumper and any updates after boil in?  Also, I see that the flow of the letter "King" is in reverse, is there any particular direction of the cable?
回復

仍然係用緊呢條Jumper, 呢條 jumper 有無方向性就無研究過, 等我返轉佢再試下先!
回復

回復

本身我都用緊stereovox 的jumper, 睇完個post 近日都膽粗粗入左,初時諗住都係呢part 好啲果part差啲, 估唔到都比呢對嘢秒殺了.......
我都想請問有無方向性?
回復

近日上行訂下此對King jumper 要等一個月起碼!
回復

Postman 發表於 2017-6-7 16:11
近日上行訂下此對King jumper 要等一個月起碼!

請問 Postman 師兄 SILTECH JUMPER 在邊樹買和幾錢 ? 請PM,謝謝!
回復

epic 發表於 2017-1-10 00:15
仍然係用緊呢條Jumper, 呢條 jumper 有無方向性就無研究過, 等我返轉佢再試下先! ...

師兄唔知可否pm 購買地點同價錢呢?謝謝
回復

vegetadove 發表於 2017-1-14 14:38
本身我都用緊stereovox 的jumper, 睇完個post 近日都膽粗粗入左,初時諗住都係呢part 好啲果part差啲, 估 ...

請問 vegetadove 師兄 SILTECH JUMPER 在邊樹買和幾錢 ? 請PM,謝謝!  
回復

Itkeric 師兄,你好!
原來我未有權限pm 給你喔!
我是去尖沙咀 美x華大廈 11//f 別x代理買的,
通常 signature 係列的Jumper 都要訂約四至六個星期,
而770或以下的都可能有現貨買到喔!
我訂的是King Jumper 價約$7xxx
回復

Postman 發表於 2017-6-8 14:24
Itkeric 師兄,你好!
原來我未有權限pm 給你喔!
我是去尖沙咀 美x華大廈 11//f 別x代理買的,

多謝 Postman 師兄回覆。
回復

ltkeric 發表於 2017-6-8 16:25
多謝 Postman 師兄回覆。

回復