新用戶註冊
搜索
熱搜: hifi av 音樂
樓主: rumor

[分享] 有冇人今個星期可以指教吓小弟呀?

火.. [複製鏈接]
我驚我d碟你全部都有
howin 發表於 2011-2-28 22:05

你帶你個屎忽黎, 等我地圍插.

抵得你咁靚仔丫那!
回復

抵得你咁靚仔丫那!
racewong 發表於 2011-3-1 10:26

等我食中午飯時去買祿棍先!

racewong你又改左簽名?
回復

抵得你咁靚仔丫那!
racewong 發表於 2011-3-1 10:26

平時已經成日俾你地扣分....見到仲要插我屎忽...你地係人唔係
回復

麻煩list底今晚大家會帶嘜:
Masteralain:Valhalla XLR + 棍一支 (插howin屎忽用)

評分

查看全部評分

回復

Masteralain:Valhalla XLR + 棍一支 (插howin屎忽用) ...
masteralain 發表於 2011-3-1 10:33

Masteralain:Valhalla XLR + 棍一支 (插howin屎忽用)
racewong : SOGON MKII + THE ONE LE + 狼牙棒一支.  (插howin屎忽用)
回復

Masteralain:Valhalla XLR + 棍一支 (插howin屎忽用) ...
masteralain 發表於 2011-3-1 10:33

Masteralain:Valhalla XLR + 棍一支 (插howin屎忽用
   howin: 貞操帶一幅 (防止俾人插屎忽用)
回復

Masteralain:Valhalla XLR + 棍一支 (插howin屎忽用
   howin: 貞操帶一幅 (防止俾人插屎忽用) ...
howin 發表於 2011-3-1 10:40

好彩我屋企附近有空地, 可以比你哋玩集体性活動.  唔係既話我今晚消毒消天光都似
回復

等我食中午飯時去買祿棍先!

racewong你又改左簽名?
masteralain 發表於 2011-3-1 10:30

見悶悶地, 咪又轉吓簽名囉.
回復

racewong : SOGON MKII + THE ONE LE + 狼牙 ...
racewong 發表於 2011-3-1 10:40

racewong : SOGON MKII + THE ONE LE + 狼牙 ...
rumor: bmi mk 5 (pc)  + 通渠水一支
jameskyc: kharma enigma signature RCA
回復

幾時第二ROUND, 我又想報名.
回復

supercow 發表於 2011-3-1 10:59

第二ROUND插howin?距過到今晚先至算!
回復

第二ROUND插howin?距過到今晚先至算!
masteralain 發表於 2011-3-1 11:00

回復

howin: 貞操帶一幅 (防止俾人插屎忽用)
racewong : SOGON MKII + THE ONE LE + 狼牙棒一支. + 電鑽一支 (插howin屎忽用)
rumor: bmi mk 5 (pc)  + 通渠水一支
jameskyc: kharma enigma signature RCA
回復

racewong : SOGON MKII + THE ONE LE + 狼牙 ... ...
rumor 發表於 2011-3-1 10:58

易黏痲簽名綫!
嘩!又有勁野!
回復

Yep, I want to know too!  Rumor hing please advise the Saturday option still exist or not.  If so, I can bring silversmith xlr to have a mix and match.

supercow 發表於 2011-3-1 10:59
回復

好彩我屋企附近有空地, 可以比你哋玩集体性活動.  唔係既話我今晚消毒消天光都似 ...
rumor 發表於 2011-3-1 10:53

rumor兄你唔好同佢地癲啦....佢地傻架
回復

星期六有以下師兄到報咗名到寒舍:

MDLP
Anthlai
jj
oldhenry
westdoor
shadam

如有遺漏或其他師兄有與趣請報名.  地方太細所以只可容納最多十人.
回復

星期六有以下師兄到報咗名到寒舍:

MDLP
Anthlai
jj
oldhenry
westdoor
shadam

如有遺漏或其他師兄有與趣 ...
rumor 發表於 2011-3-1 11:11

容納十個都話細
回復

大肥婆 is not the easy stuff afterall.  "....約埋一齊上去搞搞佢..", you mean go to 20/F together?  O ...
Jameskyc 發表於 2011-2-28 20:58

你睇吓我個簽名就知了 ,  其實都不是幫20/F既, 不過D服務實在太好了,同D毒品真的超毒,
係公認既超毒,並不是單幾個人話好的,你會幾時上去20/F
回復

rumor兄你唔好同佢地癲啦....佢地傻架
howin 發表於 2011-3-1 11:11

我帶電鑽去鑽爆你條"晶粗帶"
回復